reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laseczki !!
my juz bylismy na dworze tzn dzieci zostaly z m a ja przyszlam zrobic murzynka juz sie piecze...
na obiad rosolek...

i powiem wam ze moja tesciowa jest na nas obrazona !!!!
mad.gif

wczoraj m dzwonil do niej to nie odbierala telefonu dzis znowu az wzial hani komorke i zadzwonil tamta odebrala bo nie zna numeru i powiedziala ze obrazila sie na nas ze nie dalismy jej hani wtedy na tamto wesele tydzien temu
frown.gif
...
no to m do niej ok jak sie obrazilas to narazie i odlozyl sluchawke...

kurka czy to taki wielki powod zeby sie obrazac nie rozumiem jej przeciez to nasze dziecko i my tu mamy decydowac a nie ona jakies fochy strzela !!!
normalnie sie wkurzylam...m powiedzial ze pierwszy do niej nie pojdzie chce to niech sie obraza...jak ja nie lubie takich sytuacji wrr....

no nic rozpisalam sie troszke
smile.gif

u nas tez ciepelko sie robi slonce wyszlo i grzeje :tak::tak:

uciekam pozmywac upiecze sie to pojde na dwor bo m siedzi w piasku z nimi ale niech posiedzi i zobaczy jak to jest bo zawsze to ja szwedam sie po placach zabaw :-):-)....

oki mykam to milego popoludnia dla was !!
:-):-)

hello:-)
ja juz wszytsko porobilam,moj m jeszcze mi zaserwowal pranie bo przywiozl ciuchy brudne z pracy,ehhhh:wściekła/y:takze juz wisi .
na obaidek placuszki ziemniaczane potem pomysje gary i do mamy lecimy,ciepelko sie robi wiec fajnie:-)
madzia no masz racje to wasze dziecko i wy decydujecie a nie ona,a niech sie obraza bedzie chciala to przyjdzie ale ze hania ma komorke!!!!!to zes mnie babo zdziwila:-D:-D:-Dnie za mloda na taki gadzet?:-D:-D
zaczelam dawidkowi dawac wiecej owocow miedzy posilkami,bo se pomyslalam ze jak jestem z nim na dworze to jesc nie wola bo wpatrzony w swiat i tu mialam racje,drugi dzien juz mu daje na 2 snadanie brzoskwinke a na podwieczorek jabluszko,i zjada az sam buzie otwiera,,,,takze teraz nie bede patrzeb ze nie wola tylko dam:-):-)
a mnie jeszcze czeka mycie schodow,ale to pewnie juz moj umyje:-D:-D:-D:-D:-D
ja to teraz mam dobrze bo jak sprzatam to dawidek na podlodze albo w lezaczku i kuka co ja tam robie,ale jak zacznie mi raczkowac to dopiero bede miala zabawe:-D:-D:-D:-D
tak wogule zaczelam sie wschluchiwac co dawidek gada po swojemu i wychodzi na to ze mowi MAMA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

madzia bede musiala sprobowac tego murzynka zrobic:-Dbo wydaje sie prosty a ja nie lubie skomplikowanych ciast
madzia bede robic delicje z gruszkami tak sie nazywa.
jadlam u kolezanki i jest pyszny az sie rozplywa w ustach takze ja dzis bede pichcic,ciekawe czy wyjdzie:-D

reklama
siemanko ja tak w locie bo caly czas na dwprze siedzimy :-):-):-)
teraz wpadlam tylko na chwile bo mlody mial kupala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i idziemy jeszcze na jakas godzine do piachu !!

marzenka to ciacho chyba musi byc pycha ale pewnie dla mnie za trudne do zrobienia :-D:-D
a z ta komorka to jest tak ze to moj stary telefon i zamiast wywalac to hania ma do zabawy a teraz maniek zaladowal jej konto bo musial wykorzystac punkty profit i my z niego dzwonimy :tak::tak: a hania ma tylko do zabawy jak nie ma na nim kasiory :tak::tak::tak:tak to wyglada :-):-):-)

beti co tam u was nic sie nie odzywasz do nas co to ma byc?? !! :angry::angry::angry:

uciekam juz sobie !!!

Do góry