reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ale tu cicho cos:-(
czy jest tu kto?
a co do rajtuzek to ja dawidkowi zakladalam chyba z 2 razy ale jak bylo chlodno tyle ze kocem nie przykrywalam,
larvunia pokaz nowy fryz:tak:
ja tez tak sie zastanawiam nad nowa fryzurka poki co zapuszczam,mysle nad tym by zrobic 2 strony rozne jedna dluzsza druga krotsza,eh musze poszukac na necie fryzurki:-Dto wam pokaze

Dobranoc cioteczki :-):-):-)

marzenka zmien ta buzke jak ma maly zebolka juz....:tak:

ja tez zapuszczam wloski i musze sie farbnac bo odrosty duze :tak::tak:

a ja zrobilam sobie bigosik na jutro na obiad :tak:

zmykam chyba do jutra !!!

Marzenka gratuluję zębolka synkowi teraz to już będą się sypać jeden po drugim:-D:-D:-D
Mi dzień jakoś zleciał, sprzątanie, obiad potem na kawkę do mojej psiapsióły pojechaliśmy i w sumie o 19.30 w domu. Wykąpałam młodą i padła od razu nawet nie wypiła mleka a to temu że spała dziś tylko raz do południa jakąś godzinkę tylko:sorry2:braszka jest u nas jeszcze na miesiąc więc puki co ma znaleźć pracę inaczej wraca na stare śmieci:dry: Wypiłam sobie piwko i idę lulu, jutro znowu dzień jak co dzień....więc mówię wam już dobranoc :tak:pa pa;-)

czesc kochane
ja dopiero wstalam,juz pranie wstawilam,moj ma dzis wolne wiec hcyba pojedziemy autem do mamy i zajmie sie dawidkiem a ja na spokojnie upieke ciasta,widzialyscie moze te kurteczki w biedronce dla dzieci?za 27zl.i wczoraj bylam zla sama na siebie ze nie wzielam wiecej kasy bo tam karta nie mozna placic i dzis musze znow leciec po ta kurteczke dla dawidka,obmacalam i jest dla mnie fajna,w srodku polarek kapturek i w sam raz na chlodniejsze dni a dawid nie ma zadnej kurtki wiec za ta cene co mi szkodzi,
madzina wstawaj?ehh pewnie juz wstalas:-D
a ja noc mam za soba niezbyt,jakas chora bylam o 2 rano chyba goraczka albo cos wszytsko mnie bolalo i cala mokra,ale juz ok:-)moj sie mna dobrze zajal:-D

Dzien dobry ja juz z kawka
smile.gif

wrocilam z przedszkola i pranie juz wywiesilam
na obiad mam bigosik ktory wieczorkiem zrobilam
smile.gif

za oknem wychodzi slonce wiec dobry znak !!:-):-)

Marzenka nie widzialam tych kurtek bo ja rzadko do biedronki chodze bo mam daleko i w sumie nie mam po co za bardzo :tak::tak:
wole lidla i intermarche :tak::tak:
dobrze ze juz ci przeszlo o goraczki nie masz :-):-)

a ja kochana wstaje codzien rowno o 7 :tak::tak:

megi kiedy przeprowadzka na poczatku pazdziernika??:baffled:

reszta wstawac dalej...:-):-):-)

o madzia fajnie ze jestes:-D
no niby ok bo goraczki nie ma ale jakas taka nie dozycia jestem:-(
ide gary umyc i zmiksowac zupke dawidkowi i pranko wywiesze:-)no coz trzeba sie wziac do roboty

o madzia fajnie ze jestes:-D
no niby ok bo goraczki nie ma ale jakas taka nie dozycia jestem:-(
ide gary umyc i zmiksowac zupke dawidkowi i pranko wywiesze:-)no coz trzeba sie wziac do roboty

a latam tu i tam
bo lenia mam jak zawsze zreszta :-D:-D
ale co obiad podszykowany pranie na balkonie to co tu robic....:-)
:-):-)

reklama
widzialyscie moze te kurteczki w biedronce dla dzieci?za 27zl.i wczoraj bylam zla sama na siebie ze nie wzielam wiecej kasy bo tam karta nie mozna placic i dzis musze znow leciec po ta kurteczke dla dawidka,obmacalam i jest dla mnie fajna,w srodku polarek kapturek i w sam raz na chlodniejsze dni a dawid nie ma zadnej kurtki wiec za ta cene co mi szkodzi,

ja widziałam i jak dla mnie ok tylko, że w Sulęcinie były same chłopięce :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry