reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hehe- ja tam nie podjadam mlodej kaszek;p ale za to lubie manna na gesto z sokiem mniam mniam

a co do tego bezpieczenstwa wlasnie wystarczy chwila nie uwagi;/

a moja cos ostanio nie chce wlasnie pic kaszy co by jej tu wymyslic na snaidanie albo kolacje:/
lyzka nie zje bo pluje, bulki zje kawalek i pluje kaszy nie wypija calej ale potem jej daje przez sen to jakso dojada a wy co waszym dajecie?
parowki tez za bardzo nie chce, serek tez taki niejadek z niej mowie wam:(

kiedys lubilam manne ale teraz to jak musialam sie na mleko obrazi:-:)-(
to bardzo malo jem nabialu:-:)-(
za to starsza lubi kasze manna na gesto z sokie:-)

no wlasnie bezpieczenstwo:-( w askanie tez byly u kuzyna na urodzinach i tam jest bezpiecznie no ale cenna jest inna

moj na noc dostaje butle mleka i do tego wsypuje 3 miarki kaszki to mu starcza :tak::tak:

laski ja uciekam mlody ma kupe i idziemy do sklepu poki nie pada

narazie pozniej wpadne jak wrocimy :-)
:-)
:-)

magda zasuwaj zeby cie deszcz nie zlapal;-)
ja tez uciekam musze obiad zrobic i posprzatac jak sie ma psiura w domu to trzeba codziennie klaki sprzatac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no wlasnie a ja juz sama niewiem co robic,chyba poczekam az sie rozpogodzi na dobre o ile tak bedzie:-)ale bardzo na to licze:-D:-D
ja to bardzo zadko jem kasze manna,oj chyba zdobrych kilka lat nie jadlam jakos nie przepadam:-D:-Dale lubie taka z netto w formie serka jets waniliowa i jakas tam jeszcze,
dobra nie pada wiec idziemy sie szykowac na spacer:-D

czesc ponownie:-):-)
ja wrocilam wybralam sie tez na miasto bo nie padalo ale po chwili zaczelo i zmoklam jak kura
mad.gif

ale kupilam czapke dla szymka tylko musialam 4 razy zakladac bo ciagle ja sciagal....az w koncu sie rozplakal i odpuscil i mial ja na sobie
smile.gif

teraz popijam coca cole
tongue.gif
megi a ty bylas w sklepie??:-)

a u nas nie pada, no ale pewnie pozniej bedzie, wsumie niech pada bo strasznie sucho jest
powiadasz zmokla kura:-D ale chociaz czapke malemu kupilas:-)
ja juz zupke zrobilam troche posprzatalam, bo kurzu tez bylo hoho wzielam prysznic i wlosy umylam, a doprowadzaja mnie do szalu ale upilam inny szampon moze bedzie lepszy od tego

reklama
magda udalo ci sie usnac tego sledzika z NK??
powiem szczerze rzadko tam bywam ale doprowadza on mnie do szalu
jak to zrobilas????

Do góry