reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a dawid jeszcze spi:szok::szok:co mu sie stalo:szok:chyba nocke odsypia.
blondi madzia ma racje,no ale decyzja nalezy do ciebie.
jak tak patrze jak dawidek se smacznie spi to az zazdroszcze takim dzieciaczkom bo nie maja takich problemow jak my mamy:-D:-D:-Dtak jemu dobrze:-):-)az sama bym poszla spac:-)
ciekawe kiedy my pojdziemy na spacer:eek:
wstawilam ziemniaczki na obiad bo pozniej czasu nie bedzie bo wrocimy z tatusiem:rofl2:
kurde no niemam co robic:crazy:

reklama
Witajcie kochane:-) Ja już od 7 na nogach, musiałam spakować reszte rzeczy z szaf i już meblościanka pusta. Poinformowałam dziś właścicielkę że jutro już się przenosimy, przyjdę jeszcze tylko pomyć podłogi i okna:tak:i wtedy się z nami rozliczy. Od 2-3 ma przyjść już nowy chłopak z dziewczyną mieszkać po nas więc do tej pory musi być już tam czysto. Dziś jeszcze się będę odzywać do was ale jutro jak mój zejdzie ze służby to już będzie zwijał sprzęt chociaż wiecie co? rano jeszcze się z wami przywitam a potem juz zajrze dopiero jak już komputer będzie załączony w nowym domku:-)

Blond dużo zdrówka dla Rafałka oj biedactwo:-(
Madzia zrobiłaś mi smaka na sałatkę:-D

ciasteczko fajne te czekoladowe ciasto zamierzam sie zrobic je w sobote tylko kochana napisz mi jasniej
ile tego tam trzeba np.w szklankach a nie w ulamkach bo ja tam potem nie wiem ile to jest :-D:-D:-D a nie chce czasem zle cos zrobic....:tak::tak:
i ono tak wyrosnie bez tego proszku do pieczenia napewno??....

czesc dziewczyny

magad ciemniaku;-);-):-D:-D:-D nie obraz sie tylko :-)tam jest ze 1szklanka i 1/3 szklanki to chyba juz rozszyfrujesz, a ono nie wyrasta bo takie ciasta robi sie bez proszku i to sa prawdziwe brownies
takze tyle ile wlejesz tyle masz po upieczeniu

Ania on na spacerze juz kaszlal.ale dzisiaj chyba spiworek wyjme i wepne na stale do wozka bo sie boje o niego.moze go za cienko ubieram....?w sumie nawet nam wczoraj bylo zimno.pogadam z pediatra co ona mysli o spacerach teraz.bo ja nawt nie moge siedziec w domu tylko bo przeciez zakupy ktoas musi robic a wiadomo w jakiej sytuacji jestem.same sie nie zrobia.
dziewczyny ja wiem ze lepiejby bylo odpuscic ale rente mam do wakacji i z niej ledwo wyzyc mozemy.a co potem.wtedy zlobek znowu od wrzesnia a ja 2 miesiace zupelnie bez pieniedzy bede.nawet na czynsz.tylko zasilek.a wiadomo ile zasilek wynosi ......wrrr....nie ma to jak mieszkac w Polsce.

jak dziecko biega to mozna troche cieniej ubrac ale jak siedziw w wozku to jest zimno, ten spiworek to dobry pomysl ja swoja kocem polarowym przykrywalam bo najwaznijesz to sa stopy,
ale naprawde zimno dzisiaj bylo 4 stop, o 6:30 bo lecialam z psem do grazu i zmarzlam jak cholera a miala taki cieply sweter no i moje zatoki ucierpialy ale juz ok
blond to ogolnie nie ciekawie z kasa:-:)-(

reklama
Do góry