reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam :-)
ja juz biore sie za obiadek potem do lekarza idziemy i w odwiedzinki do kolezanki,tylko boje sie czy mi dawid zmarznie po drodze.w sumie to nie daleko ale jednak ten mroz przeraza

reklama
u mnie kolejny dzien nudy sie zapowiada :baffled: Mlody chory wiec nigdzie nie wyjdziemy..., moj do g-wa jedzie, wiec sama z malym bede bbbuuuuuuuu

a po co do lekarza Marzenka? z tymi policzkami?
MOja Izka ma to samo. I moim zdaniem wyjscie na taki mróz mu jeszcze bardziej pogorszy te policzki. Poza tym czytałam ze niby na zeby te policzki moga sie robić. a moja marudna wlasnie tak na zeby jest.

wytrzyma Ci z zakryta buzia?

nie opatulaj za bardzo buzki, bo to tez zle kochana. Krem nakladaj! ;-) Gdzies sie naczytalam ze na buzke zle zakladac szalik np , bo skrapla sie powietrze i gozej w tedy. Nie znam sie ale tak slyszalam ;-)
Ja mojemu na twarz nie klade zadnych szalikow, tylko krem na zime specjalny.:tak:

..ciekaw jaka u nas temp. :confused:

hej laseczki :-)

u nas tez zimno, a musze do lekarz za Marta jechac na kontrole. Patrzalam na termometr i jest -18...
Dzisiaj Martuska konczy 4 miesiace, jejku jak ten czas szybko leci. Nie tak dawno ja rodzilam a juz tak wielka jest :-) Robi sie coraz madrzejsza i wogole taka fajniutka, a jak sobie gada po swojemu :-) nie dlugo to swpjego ojca przegada :-D dostala juz marchewke i zupke jarzynowa ale po marchewce dostala wysypki na tylku i nie wiem czy to uczulenie czy co?? po jarzynowej tak nie ma mimo ze marchewka tez tam jest... deserkow wogole nie chce jesc, pluje jablkiem i bananami :-D

heh niuska ma jeszcze czas na deserki ;-)
ij takie malenstwa szybko rosna :tak::-D Fajnie masz kochana ... ciesz sie kazda chwila :-)!

reklama
no dobra! hu hu ha hu hu ha, nasza zima zla... my sie zimy nie boimi...
tralallalalalaaaaaaa...

heheh

ubieram sie wiec i atak na zime! .. ide z psem na siku :-D:-D:-D bbbbrrr..... jeszcze nie wyszalm i juz mi zimno :baffled:

Do góry