reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hihih moja to ma swoja tetrowa pieluche z ktora spi i wszedzie chodzi i tez z nia gada;p jest tak "Pusia chcesz am am:? chcesz siku? ...." moj M sie smieje ze dokleimy jej tylko oczy i bedzie chodzic z nia tak jak Eddy z bajki z ta deska;p;p

reklama
hehe :) ale fajnie przynajmniej pod krzyzem jakos tak tradycyjnie a nie lecisz do kosciola pochlapac jaja i wracasz i co 15 minut chlapia;p;p;p

A ja w sobote mam impreze urodzinkowa mojej wilkiej malej Amelki ;] jeju jak to mionelo juz 2 latka bedzie miala szok a jeszcze pamietam jak sie doczekac nie moglam kiedy wyjdzie;p

no ja roczek to juz za chwile:-)
praktycznie juz myslami jestem przy roczku,zeby wszytsko dobrze wypadlo
zwlaszcza ze to pierwsza taka duza impreza w naszym nowym domku:-)

reklama
Do góry