reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

cześć laski ;-)

w sobote nie mogłam to składam dziś ;-)

Dawidku Kochany Wszystkiego Najlepszego z Okazji Roczku :-)

Happy-Birthday.gif

prod_213_2721.gif

prod_213_2729.gif

kurde zarypiscie szybko minął ten rok:cool2:

reklama
oo hej ciasteczko:-) nie poznałam cie w tym nowym ubranku;-)

oj pędzi, pędzi nieubłagalnie, z tego co tu majówki podglądałam to juz jedna rozpakowana,
a z samopoczuciem to zalezy od dnia;-) raz chce wszystkich pogryźć, ale generalnie oki;-)

powiedz mi kochana, gdzie jest w Gorzowie jakis duzy sklep gdzie moge fury dla dziecek pooglądać?

a i bez ciaz czlowiek ma lepsze i gorsze dni:-D
a jest tego w gorzowie troche na pewno w panoramie i ceny tez ulala, w Nilago to jest na przeciwko parku 111 tam w dolku w parku 111 tez jest jakis sklep z wozkami
moze inne dziewczyny orientuja sie lepiej bo ja to juz dawno kupowalam wozek moze sa jeszcze jakies nowe sklepy...

o dzieki kochana, bede w sobote to zaglądne tam ;-)
ceny mogą byc, bo jak mi się spodoba na żywo, a bedzie drogi to zamówie na allegro, zawsze to taniej
jest w Gorzowie babytime, ale to sklep internetowy szkoda, ze nie mozna tam wejsc i poogladac

ale produkujecie!!!jak ja mam to nadrobic?!!!:)
Ciasteczko malego to chyba jakas pchla uzarla bo 1 dzien i ni nowego nie wylazlo:)
Larvunia masakra mam 7 numerow w ksiazce!szok.zadnych ludzi z roku.nic nie wiem normalnie jak sie z ludzmi kontaktowac.tym bardziej ze ja naszej klasy nie mam to juz wogole:/

larvunia kochana nie chcesz u mnie posprzatac lenia mam:sorry2:a co do zdrowia mam juz dosyc
katar mam 2 miesiace co mi przejdzie znowu mam cholerna alergia na mleko:wściekła/y::wściekła/y:
kupsko zrobi niedobry ptaszek niedobry
witaj natalko my to sie nie znamy ale to nic:-) super ze dziecie ci ladnie rosnie
czesc ania jak tam weekend nie odzywalas sie 3 dni to mniemam ze okien jednak nie mylas;-)
oj rosnie rosnie:)

hej

wiamy ponownie;-)
wiesz, ze nasze dziweczyny to sie w tym samym tygodniu urodzily?

larvunia jak nóżka marcelka?
powiem Ci lepszy zart-ja tez mialam termin na 27.11:)

Beti-wózki sa w swiecie dziecka na rynku w m-rzeczu i duuuuzo jest w smyku w s-dzinie

oooo Natala:-) kochana no ciebie to wieki nie widzialam:-)
jak Lenka?:-) bylam tu u nas kolo ratusza, ale akurat tego wozka na który poluje na zywo niet;-)

reklama
tylko ze ja tam nie znam tych piguł nazwisk powiedz mi ta co przyjezdzała do ciebie to ta B bo to ona mi szczepila Patrysia;/ i sie ruszała gorzej niz 100 babeczka

ja najbardziej lubię jak ona szczepi (staram się wkręcić jak ona ma dyżur), jeszcze W jest ok. a ta T to takie ciemne długie, rozpuszczone, przetłuszczone, rozczochrane wlosy ma ona do Ciebie też jeszcze na patronaż kiedyśprzyjedzie jako środowiskowa, bo ta B to jako położna przyjeżdża

o dzieki kochana, bede w sobote to zaglądne tam ;-)
ceny mogą byc, bo jak mi się spodoba na żywo, a bedzie drogi to zamówie na allegro, zawsze to taniej
jest w Gorzowie babytime, ale to sklep internetowy szkoda, ze nie mozna tam wejsc i poogladac

jak dla mnie to tem babytime to taki mało komunikatywny jest,

Do góry