reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wpadniesz jutro to sie dogadamy ;-)
noo w sobote bo wczesniej chyba nie dam rady, Olo w czwartek jedzie tam gdzie mowilam, w sumie auto jest, moze cos wymyslimy i pojedziemy bez faceta ;-)

noo prosze to Julcia juz ma ponad 3 msc:-) kurcze ale ten czas leci:-) a jak tam Aga?;-)

Jula rosnie jak na drozdzach wazy juz 8200g:-)
Agnieszka tez dobrze:-) Kacper 5kwietnia konczy 10miesiecy:-) ma poki co zakaz chodzenia od ortopedy bo zbyt sie rwie ale chodzi na paluszkach no i nie raczkuje.... zabkow u niego nie widac..... lekarze mowia ze ida ale cos przzebic sie nie chca... do tego jest taki cudak ze szok:-)
teraz 17 kwietnia biora koscielny slub;-)

zobacz te moje 2 cudaki :-)
[URL=http://img168.imageshack.us/i/julkaikacperek2.jpg/][/URL]

kurcze to Kacper z Julką??:szok: no cudeńka dwa:-) no wiem, ze biora ślub, w rocznice tamtego;-) twoj brat byl u mnie i mowil;-)

Asieńka do później;-) szybkiego uporania sie z oknami;-)

kurcze to Kacper z Julką??:szok: no cudeńka dwa:-) no wiem, ze biora ślub, w rocznice tamtego;-) twoj brat byl u mnie i mowil;-)

Asieńka do później;-) szybkiego uporania sie z oknami;-)

tak to Kacper i Julka:-) hehe ten moj brat to lata i sie wszytakim chwalihihihi wariat:-)
no ale bardzo ci gratuluje synusia.. ja cie w szpitalu kiedys widzialam jak wchodzilas do gabinetu a mezus siedzial i czekal.... wtedy akurat bylam w 35tyg i bylam w szpitalu z podejrzeniem zatrucia ciazowego.... tak juz wtedy myslalam ze moze wam sie udalo:-)

Kasia no właśnie zobaczyłam.....cholera musze sobie głos właczyc na esy
zaraz ci wszystko na gygy napisze;-)

Justynka to czemu sie nie odezwalas jak nas widziałaś?:-p dzięki kochana, mam nadzieje, ze do porodu nic mu sie nie urwie i facetem zostanie:-) noo dłłuuuugo to trwalo zanim sie udalo, co chwile latałam do jawnej sie żalić, ze mnie zalało
icon_lol.gif
hehe, a tu zaraz sie rozpakowywac bede:-) a jeszcze nie tak dawno przyszłaś z Agą powiedzieć, że jest w ciąży a tu Kacper juz 10msc:-)

reklama
Kasia no właśnie zobaczyłam.....cholera musze sobie głos właczyc na esy
zaraz ci wszystko na gygy napisze;-)

Justynka to czemu sie nie odezwalas jak nas widziałaś?:-p dzięki kochana, mam nadzieje, ze do porodu nic mu sie nie urwie i facetem zostanie:-) noo dłłuuuugo to trwalo zanim sie udalo, co chwile latałam do jawnej sie żalić, ze mnie zalało
icon_lol.gif
hehe, a tu zaraz sie rozpakowywac bede:-) a jeszcze nie tak dawno przyszłaś z Agą powiedzieć, że jest w ciąży a tu Kacper juz 10msc:-)

nie odezwalam sie bo ty wchodzilas na badanie pewnie usg a Olo siedzial i czekal na ciebie.... kurcze ciesze sie naprawde bo Aga mi opowiadala jak sie hormonami faszerowalas i ze robilas wszytsko by sie udalo! tez mam nadzieje ze nic sie nie urwie i bedzie synkiem...a imie juz macie???? ja tez bede starala sie o chlopaka:-) jedna córka diablica mala wystarczy moze syn bedzie grzeczniejszy... no polecialo ze szok.. ja sama pamietam wiadomosc ze ejstem w ciazy jakby to bylo wczoraj:-) a tu moj lobuz juz tu rozrabia... dobrze ze mi cale noce przesypia:-)

chcialabym cie zobaczyc jak kwitniesz z brzusiem.... ja teraz po ciazy wygladam jak 2 wczesniejsze Justyny... tak sie powiekszylam!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry