asienka.k1
Fanka BB :)
to chyba strony producentówKasia no wlasnie widze, jak wchodze na wozki to mi jakies reklamy wpadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba strony producentówKasia no wlasnie widze, jak wchodze na wozki to mi jakies reklamy wpadają
noo prosze to Julcia juz ma ponad 3 msc:-) kurcze ale ten czas leci:-) a jak tam Aga?;-)
[/URL]kurcze to Kacper z Julką??no cudeńka dwa:-) no wiem, ze biora ślub, w rocznice tamtego;-) twoj brat byl u mnie i mowil;-)
Asieńka do później;-) szybkiego uporania sie z oknami;-)
dzięki kochana, mam nadzieje, ze do porodu nic mu sie nie urwie i facetem zostanie:-) noo dłłuuuugo to trwalo zanim sie udalo, co chwile latałam do jawnej sie żalić, ze mnie zalało
Kasia no właśnie zobaczyłam.....cholera musze sobie głos właczyc na esy
zaraz ci wszystko na gygy napisze;-)
Justynka to czemu sie nie odezwalas jak nas widziałaś?dzięki kochana, mam nadzieje, ze do porodu nic mu sie nie urwie i facetem zostanie:-) noo dłłuuuugo to trwalo zanim sie udalo, co chwile latałam do jawnej sie żalić, ze mnie zalało
hehe, a tu zaraz sie rozpakowywac bede:-) a jeszcze nie tak dawno przyszłaś z Agą powiedzieć, że jest w ciąży a tu Kacper juz 10msc:-)![]()