reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No ok, my już z Niuskaa dogadane, przed godz 11 mamy autobus, więc jakioś ok 11:15 będziemy w Parku Róż:tak: No to jak tam, która sie jeszcze skusi na spotkanko?;-)

Acha, no i z wrażenia zapomniałam napisać, że fotki świetne, jak rozkosznie Izulka, Oliwka i Marcelek ze sobą wyglądają, jeejj :))) Jak starzy dobrzy znajomi :DDD

Ostatnia edycja:
reklama
Larvunia, no to dałaś mi do myślenia z tymi zębolami, muszę mojej do paszczy zaglądnąć, bo ja nawet nie wiem czy jej już te piątki idą, czy nie, a może już wyszły:confused: Hmmm, rano jak się obudzi, to pierwsze co zrobię to zacznę jej zębów szukać:-D A swoją drogą, ciekawa jestem jak Ola jutro z Marcelkiem się będą dogadywać, bo to w sumie równolatki, więc etap rozwoju podobny;-) Choć moja jest na tym "gorszym" etapie w stylu: "daj" , "to moje", i pach pach rączką po głowie jak coś nie po jej myśli:sorry2::nerd: Więc jak Marcelek ma podobnie, to módlmy się by się nie powybijali;-):-D

Larvunia, no to dałaś mi do myślenia z tymi zębolami, muszę mojej do paszczy zaglądnąć, bo ja nawet nie wiem czy jej już te piątki idą, czy nie, a może już wyszły:confused: Hmmm, rano jak się obudzi, to pierwsze co zrobię to zacznę jej zębów szukać:-D A swoją drogą, ciekawa jestem jak Ola jutro z Marcelkiem się będą dogadywać, bo to w sumie równolatki, więc etap rozwoju podobny;-) Choć moja jest na tym "gorszym" etapie w stylu: "daj" , "to moje", i pach pach rączką po głowie jak coś nie po jej myśli:sorry2::nerd: Więc jak Marcelek ma podobnie, to módlmy się by się nie powybijali;-):-D

Marcelek bardzo grzeczny więc nie bój się o swoją Olę.
Kurde ten to ma dobrze trzecia narzeczona do kompletu;-)

Mykam spać, bo jakaś dziwna jestem. Chyba @ nadchodzi:-(
Dobranoc

heheheh nie wiem jak sie przy nowej lasce zachowa hhehehe
raczej nie bije, jak cos to w euforji gryzie heheheheh, ale to rzadko ;-)
raczej mam grzeczne dziecko ;-) choc tez jest na etapie "to moje", albo "daj" i zabierania zabawek.... jak to biedna Oliwka ostatnio miala z nim :sorry2:

Haha, ja się prędzej o Marcelka boję niż o Olę:-D;-) Bo Ona jako doświadczona młodsza siostra ma swoje wypracowane taktyki, by "na jej" wyszło, ehhh:-D;-)
Asienkaa nie zauważyłam żebyś "jakaś dziwna" była...:-D ;-) Fajnie to zabrzmiało:-) A Ty się nie skusisz na przyjazd do G-wa jutro?

reklama
Do góry