reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

to poprasuj u mnie jeszcze chociaz pewnei juz to tesciowa zrobila:D:D jezu wiecie jak ja wczoraj padlam zasnelam razem z mloda po8 obudzialam sie przed 23 prZEbralam sie w pidzame i poszlam spac dalej;p chyba mnie spacer wymeczyl;p tyle powietrza na raz hehe

reklama
Hej

Ania Pr- witaj w klubie:baffled:ja też neistety w pracy, a ataka piękna pogoda, już chce iść stąd!!!!

annes- miłoego wypadu na pizze (ależ bym zjadła, bo jestem głodna jka wilk:sorry2:)

Katgen- zamiast prasować, to sio na dwór i rozkoszować sie słoneczkiem :-D

Następnym razem może spotkanie zosranizujemy nieco później , żeby więcej mam mogło przyjść:-pja też niestety dopiero w godzinach popołudniowych jestem dyspozycyjna.

Cholera łep mnie coś napierdziela.

helol wszystkim!
a ja dzisiaj sie spotkalam takimi jednymi w parku roz :p bo mi sie nudzilo w chacie:) coprawda bez malego bo w zlobku byl no ale milo bylo sobie pogadac:)a pogoda zaj...sta!
teraz czekam na mame bo moze na chwilke wpadnie i jade po malego, a jutro rano jedziemy do przytocznej, trzeba spuscic dziecko ze smyczy na chwilke zeby polatal sobie bo tutaj nie za bardzo moze pobiegac po chodniku:/

CZesc babollki
Widze ciepło sie zrobiło to laski z domów sie wynurzaja :-D:-D;-)No nareszcie koniec tej zimy
Fajnie ze Wam sie spotkanko udało.
U nas dzis pada deszcz za to wczoraj było cudnie.
Miałam dzis ogród posprzatac wiec mi sie upiekło :-D:-D:-D
Marzenka nie dziw sie Dawid marudny jak dobrze sie orientuje to on dostał teraz MMR a to dziadostwo jest straszne dla dzieci.
Beacia zdrówka dla męza
Blond wziełas je z zaskoczenia???:-D:-D:-D:-D

Ide do garów miłego dnia laski

blond spotkanko udane mam nadzieje ze reszta tez tak uwaza:-D
wstawilam cosik
lili ty chyba masz reszte fotek:-)
befatka to ci sie upieklo hehe ale fakt pogoda cudna 20stop
marzenka maly byl szczepiony na swine odre i rozyczke bo to jest chyba cos kolo1,5roku? to jak tak to na pewno MMR jak pisze befatka a to musisz sie liczyc ze moze dziecie byc takie nawet 3tyg:-:)-(

a poza tym mam nerwa na mloda poszlam z nia do dentysty najpierw nie chciala ust otworzyc a jak juz to zrobila to ta jej wiertnela 3 razy i po zawodach bo wiecej nie dala, a nasza babeczka jest taka cierpliwa ale mloda powiedziala ze wiecej do niej nie pojdzie wiec zapisuje w szkole maja dentyste z medstomu i tez dobrego i mowi ze tam sobie da wiercic ale zobaczymy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam i ja popoludniowo :-)

spotkanko extra, tylko jak zwykle dla mnie za szybko i za malo Was....
ciagle z marcelem latalam i malo z Wami gadalam :dry:
ja chce jeszcze raz :-D

dziewczyny fajne jestescie w realu !!! :-D:-D:-D

niuskaa coreczki oczka sa przesliczne! oj dziewczyny maja racje bedzie lamac meskie serca...

ciacho... znowu sie ciebie czepie, ale nie zlosliwie :-D;-) malutka jestes :-D na fotkach wygladasz na wieksza :tak::sorry2: i usmiech Ci z buzi nie schodzi, no normalnie ciacho z babanem :-D:-D:-D

lili to istna gadula :-D ale to fajnie :tak::-D no kochana teraz mamy Cie !!! nie wywiniesz sie od imprezy u Ciebie :-D Ja juz 1 zl mam odlozone :-D

Ostatnia edycja:
Do góry