reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no bo ja wredna malpa jestem jak to katgen zauwazyla :-D:-D:-D:-D
ja poprostu nie ufam ludziom... przekonuje sie do nich powoli i jak zasluza to maja moja przyjazn blahahahahah :-D
dobrze ze nie jestem taka dziundzia w rozowych lateksach i tipsami Joli rutowicz :-D:-D:-D:-D bo w tedy to byscie mialy wesolo :-D:-D

nio blond odemnie tez masz kopa :-D

reklama
no dobra to ja sie chociaz przywitam jak juz tu weszlam :p widze ze ostro dzisiaj tutaj:/ja dzisiaj jade na zajecia do szkoly.i znowu mnie nie bedzie weekend.jestem w trakcie tracenia pracy.ale to napisze na tajnym jak wroce.mlody ok, ja wiode nawet spokojne zycie:pwiec ania juz nie musi sluchac tych krwawych opowiesci:):):)lece sie pakowac i nie klocic mi sie tu!!!i nie obrazac.
baj baj

Beti to za ruski rok zajrzu tu hehehe...
jak z nia rozmawialam ostatnio to mowila ze malo czasu ma. wiktor stale chce sie z kims bawic i musi kogos miec u swego boku a ona ma wolna chwile jak go ktorejs z dziewczyn sprzeda a wtey sprzata i obiad gotuje....

obecna

właśnie z Natulka od alergologa wróciłam,
znowu ją muszę pokłóc ale i tak największy problem to mam ze złapaniem siuśków (siuski leca wszedzie tylkonie do woreczka)

zmykam obiad zrobic, bo zaraz oliwka do domu wroci i nic nie zrobie

skad ja to znam. ja juz pozniej robilam tak ze wyparzalam miske i wsadzalam ja do miski jak zaczynala sikac podnosilam i nasikala do miseczki i z niej do kubeczka przelewalam siuski.

wiecie Laski, co do lapania moczu do woreczka, podstawa to oczyscic dobrze pipulke i wysuszyc. I nie ma bata by nie wleciało. Ja juz sie nauczylam w szpitalu jak byłam.....

hej :-)

ostro tu dzisiaj widze...

nie dawno zrobilam Marcie opatrunki na paluszki, ale skubana dzisiaj mi sciaga i musze jej pilnowac bo lekarka mowila zeby niedopuscic do zabrudzenia bo zakazenie moze sie wdac... i musze sie pochwalic bo juz ladnie mowi 'mama' 'dziadzia' i czasami 'cicius' ( kotek) powie :-) juz jest taka rozumna, jak np sie ubieram to wyciaga mi z szafki ciuchy zebym sie w to ubierala :-)

Nasza Lili to ja tu przywolalam :tak:bo weszlam na jej profil widze ze byla ostatnio i nic nie napisala wiec do niej napisalam i widze ze dzisiaj juz napisala :-) ale maslo maslane mi wyszlo z tego zdania :-D

reklama
Do góry