reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja skonczylam sobie papierkowe porzadki i od razu pozadek w kosmetykach zrobilam
pooddaje dziewczyna(siostra mojego Pawła) stare cienie i kremy co nie uzywam niech sie ciesza
bo ja sobie zamowilam taka fajna palete cieni zarabista jest 
http://allegro.pl/nowosc-cienie-holograficzne-miss-rose-i1293601743.html
pooddaje dziewczyna(siostra mojego Pawła) stare cienie i kremy co nie uzywam niech sie ciesza
http://allegro.pl/nowosc-cienie-holograficzne-miss-rose-i1293601743.html
marzenka21
Fanka BB :)
wlasnie wrocilismy ze spacerku,troche zmoklam bo parasol mi sie popsul,ale to nic,dawid spi wiec w koncu mam czas dla siebie,biedak wyszalal sie w sklepie jak bylam na kawce u kierowniczki

megi a te sanki sa od dzis,bylam patrzec sa po 59zl ale mam mieszane uczucia czy kupowac oparcie jest jakies takie niedorobione moim zdaniem,wydaje mi sie za niskie i za malo szerokie

niewiem moj podjedzie jak bedzie wracal od dentysty to podejmie decyzje bo ja mam metlik wglowie.
bylam tez wkomisie szukac sniegowcow dla daw i znalazlam takie nawet jak za 25zl ok 23rozmiar w srodku korzuszek male slady uzytkowania,palca jeszcze wloze wiec rozmiar chyba bedzie dobry,zrobilam zdjecie i pokaze mojemu,bo mi z wygladu to tak srednio sie podobaja.mam nadzieje ze w razie wu nikt mi ich nie sprzatnie sprzed nosa
larvunia biedna ty tule mocno

megi a te sanki sa od dzis,bylam patrzec sa po 59zl ale mam mieszane uczucia czy kupowac oparcie jest jakies takie niedorobione moim zdaniem,wydaje mi sie za niskie i za malo szerokie

niewiem moj podjedzie jak bedzie wracal od dentysty to podejmie decyzje bo ja mam metlik wglowie.bylam tez wkomisie szukac sniegowcow dla daw i znalazlam takie nawet jak za 25zl ok 23rozmiar w srodku korzuszek male slady uzytkowania,palca jeszcze wloze wiec rozmiar chyba bedzie dobry,zrobilam zdjecie i pokaze mojemu,bo mi z wygladu to tak srednio sie podobaja.mam nadzieje ze w razie wu nikt mi ich nie sprzatnie sprzed nosa

larvunia biedna ty tule mocno
marzenka21
Fanka BB :)
aniu fajna ta paleta ja mam cos bardzo podobnego,starczy na dlugie lata,ja jzu mam 4 lata 

a ja skonczylam sobie papierkowe porzadki i od razu pozadek w kosmetykach zrobilam![]()
pooddaje dziewczyna(siostra mojego Pawła) stare cienie i kremy co nie uzywam niech sie cieszabo ja sobie zamowilam taka fajna palete cieni zarabista jest
++ NOWOŚĆ ++ cienie HOLOGRAFICZNE + MISS ROSE + (1293601743) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacja! jesli sa takie jak na zdj to extra! szukalam wlasnie czegos takiego! nie no PR ja cie wycaluje. jak tylko kaska mi wpadnie to sobie zafunduje.... co to jest 19 zl? prawie nic... u nas za tyle to byl 4 kolory cieni dostala a tu cala paleta! całus ode mnie!!!

a to nowa fura Julki

laseczki oddacie glosik?
http://www.foresta5.pl.tl/głosowanie.htm
SPOD CIERNISTYCH RZĘS ODSŁONY.
Nie wiem jak teraz żyjesz
I jak Ci to życie płynie
Odgadywać Cię będę
Pomoże mi w tym serce.
Wdzięk oczu zielonych skromnie opuszczonych
I spod ciernistych rzęs odsłony
Wyłania się Twoja skromność
Serca ukrytego szczodrość.
Blask Twych oczu jest tajemnicą
Lśnią wiosenną błyskawicą
Ogarniasz nimi dzień,aż po kraniec
Gdy je podnosisz niespodziewane.
W wiosennej porze poznawania
Widać w nich wiele doznania
Skromne,lecz jakże zadziwiające
Ognistym strumieniem płynące.
Glos na ADAMPOETA
Ostatnia edycja:
hej ja od rodzicow pisze wiec bede szybko...
asienka nie mam wody ja i cala moja klatka... nie wiem jak klatki obok, tankowalam dzis gaz na tej stacji na wylocie i pytalam goscia co mi tankowal i powiedzial mi, ze nie ma wody w calych krzeszycach niby... dziwne. Jakas rura poszla na "malcie". Nawet nie wiem gdzie ta malta....
Dzis jak wroce to pojde do babki z zarzadu popytac o co kaman
a jak mi nie powie to pojde do gminy... masakra z ta woda!
odezwe sie jak wroce, buziak!
asienka nie mam wody ja i cala moja klatka... nie wiem jak klatki obok, tankowalam dzis gaz na tej stacji na wylocie i pytalam goscia co mi tankowal i powiedzial mi, ze nie ma wody w calych krzeszycach niby... dziwne. Jakas rura poszla na "malcie". Nawet nie wiem gdzie ta malta....
Dzis jak wroce to pojde do babki z zarzadu popytac o co kaman
a jak mi nie powie to pojde do gminy... masakra z ta woda!odezwe sie jak wroce, buziak!
C
ciasteczko
Gość
larvunia to musi byc powazna awaria jak tyle dni wody nie macie,
u nas kiedys chyba z 2 dni niebylo tez porazka, dobrze ze mam duzo bielizny

ania te cienie naprawde super
u nas kiedys chyba z 2 dni niebylo tez porazka, dobrze ze mam duzo bielizny

ania te cienie naprawde super
reklama
jestem w domu...
chyba 1,5 godz sie kisilam w wannie
rodzice maja malutka wanne, ale dzis sie cieszylam na jej widok i nie nazekalam hehehe
tej z zarzadu nie bylo, bylam u sasiadki z 1 pietrqa i "pociesza" ze jeszcze z dwa dni nie bedzie wody

oszaleje!
chyba 1,5 godz sie kisilam w wannie
rodzice maja malutka wanne, ale dzis sie cieszylam na jej widok i nie nazekalam hehehetej z zarzadu nie bylo, bylam u sasiadki z 1 pietrqa i "pociesza" ze jeszcze z dwa dni nie bedzie wody

oszaleje!
Podziel się: