reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
daffi wozek fajny,ale powiedz czemu zmienilas spacerowke?przeciez tamta tez byla fajna podobna co nie?juleczka rosnie ci jak na drozdzach:-)
megi cale szczescie ze to nic powazniejszego,syropki ci lyka bez problemu?
ciasteczko niby w przyszlym tygodniu ma spasc snieg zdarzysz?:-D:-D
my dzis po pracy idziemy z dawidkiem i znajomymi na sale zabaw,jestem ciekawa jego reakcji bo jeszcze nie byl:-)

zmienilam bo poprostu julka z przodu gryzla mi palak i wygladal juz jakby nie wygladal... i chcialam miec z tacka.. dodatkowo moj mial male kolka a ten na duzych lepiej sie prowadzi i zima korzystniej bedzie.
no i glowna przyczyna to ten zrobil mi sie jakis za niski... musialam sie garbic i mnie plkecy boally na spacerach a jak chcialam isc prosto to musialam opuszkami palcow trzymac raczke.
chce go sprzedac komus na pewno uzytek zrobi jeszcze bo ja go mialam pl roku i zniszczony w ogole nie jest.

Madziarena ten twoj tez fajny nawet bardzo mi sie podoba.

:ninja2:

reklama
daffi jesli chodzi o prowadzenie wozka w zime to najlepiej sprawdza sie ten na duzych pompowanych kolach bo wszytskie takie sa do dupy,dlatego teraz to ja nawet jak bedzie snieg nie zamierzam isc do miasta wozkiem,niezle sie nawkurzalam w tamta zime i bardzo dobrzeto pamietam i zle wspominam.

Hej...
u mnie zupka sie gotuje dzis pomidorowa z makaronem :tak::tak: dawno nie bylo bo ciagle ziemniaki jemy :tak:

a ja dalej wozka nie widze :no: hmm...

marzenka masz dzis wolne?

Halo. A mi młoda sie co chwilę w nocy budzila no i wstała z katarem tylko ciekawe skąd jak nigdzie nie chodzilysmy. Dafi te wózki z tacka fajne sa:) ja mam tak z tacka:) ale te koła na śnieg i tak za małe...

aha fajnie marzena ze sie trzymasz w tej pracy juz troche tam pracujesz co??...
a z dawidem dalej tesciowa jest jak ciebie nie ma??:baffled:

ok zupa gotowa...
tylko makaron potem ugotuje...:tak:

ide umyc podloge w kuchni...:tak::tak:

tymczasem :tak::tak:

mloda jakas ciepla mi sie wydaje a te elektroniczne termometry to tylko do pupy sie nadaja bo pod pacha zle pokazuja zaraz jej ostatnim rteciowym zmierze;p
na tym tez nie ma moze tylko tak jakas ciepla jest.. zaaplikowalam krople do noska masc majrankowa i herbatke z miodem...

Ostatnia edycja:
madzia bo jestem zadowolona,godziny mam tak ugadane zeby mama mogla jak najmniej dawidka pilnowac,wiec nie ma co narzekac.wlasnie skonczyla mi sie umowa :):):)i bede miala na pol etatu teraz :):):)

reklama
Cześć
Ja pospałam dziś do 9, Zuzia do 8 ale mój ją i nakarmil i dal leki żebym mogla się wyspać:-)wogole to coś za porządki się wziął sam:szok: odkurzał, teraz mi pranie wiesza bo się wyprało:-) wene jakąś dostał mówi że nie lubi nic nie robić:-D a ja na kompie haha:-D
marzenka moja akurat z połykaniem syropu nie robi problemów, chętnie je pije, trochę się krzywi jak któryś nie dobry:-) Co do pracy, cieszę się że dostaniesz na pół etatu:tak: też bym z chęcią na po południa chodziła gdzieś do wykładania towaru:tak: tylko bo ja wiem czy u nas by potrzebowali do jakiegoś marketu, musiałabym popytać:-)
A mój dziś zaczął narzekać na gardło, jeszcze brakuje by on się rozchorował:no:
Idę zaraz do biedronki coś na obiad kupić, chcę mojemu żurek ugotować, kupię zakwas tylko i zobaczę co wyjdzie z tej zupy, moja teściowa robi zakwas sama z mąki i ziemniaków i jej żurek wychodzi znakomity aż palce lizać ale ja tak sama nie umiem więc kupię gotowy w butelce:tak:

Do góry