reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my juz po spacerku:-)
ciasteczko teraz nawet przyjemnie jest:-):-)
larvunia nie doradze co do groty solnej ale moze rzeczywiscie sprobuj:tak:
u mojego w jw nie ma paczek dla dzieci ani bonow.szkoda bo zawsze byloby to lzej
moja znajoma w keiperze dostala 600zl,swieta jak za darmo a my!!!!co za sprawiedliwosc
pr ja tez sie dzis wezme za porzadki ale to jak wroce z miasta:-)

reklama
witam w poludnie !!!
bylismy odebrac dzis ta szafke na buty
w koncu byla...po miesiacu czekania..:tak::tak:
kupilam jeszcze do szymka
pudlo na zabawki i zrobilam troche porzadkow wywalilam kilka zepsutych zabawek...
teraz pyrki juz sie gotuja i ide schabowe smazyc...
narazie wszystko z szymkiem jest ok..:-):-):-)
nic go nie boli i oby tak zostalo...
Dobra uciekam ide smazyc miesko bo glodna jestem...:tak::tak::tak:

witam popoluidniowo :-)
bylam w przedszkolu zagadac z dyrka i powiem Wam, ze udalo sie :-D:-D:-D
Poszlam powiedzialam, ze zglaszam wczesniej ze caly grudzien nie bedzie mlodego w przedszkolu, ze to nakaz lekarza..., ze ciagle mi chorowal itp, ze przeciez w listopadzie tylko 2 dni byl... bla bla bla... nagadalam sie i dyrka powiedziala, ze jeden miesiac pojdzie mi na reke i nie musze placic NIC za przedszkole :-D Ale od 1 stycznie musi juz zaczac chodzic bo inaczej miejsce przepadnie :tak: Jestem heppy :-) Mlody chociaz nabierze sil po tych antybiotykach :tak:
Mamy przyjsc w poniedzialek na 9.00 na jedna godzinke bo bedzie mikolaj u dzieci :-) Jakies cukierki bedzie dawal czy jakos tak wiec idziemy na godzinke :tak:

No gulasz mi sie juz dusi... rosolek konczy gotowac i czekam na mezulka :-)
bylam zglosic tez ten kaloryfer... maja odpowietrzyc cos tam przepuszczac bedzie mi palacz w piwnicy... nie znam sie ale ma mi dzis to zrobic niby :sorry2:;-) Jak to palacz powiedzial zartobliwie "zrobie to dzis Pani co by pozniej nie wlamywac sie do sasiadki i zamarznietej cialem nie rozgrzewac" ;-D

Ostatnia edycja:
witam was laski, ja to nie długo raz w miesiącu będę zaglądać na forum. Jakieś święto dzisiaj bo moje dzieciaki w tym samym czasie poszły spać, a ja nie wiem co zrobić w tym czasie. W sumie to bym się położyła na drzemkę, a też bym posprzątała.

Witam popołudniowo dzionek jak co dzień, jakoś ochłonęłam po wiadomości z rana alee ii tak będziemy czegoś szukać:tak: Pojechaliśmy na małe zakupy i popłacić rachunki no i potem upiekłam drożdżówkę:tak:
larvunia współczuję tych problemów z dostawą raz tego raz tamtego, zima zaskakuje to fakt:/ dobrze że już cieplej macie no i z Marcelkiem więcej czasu spędzisz jak teraz będzie w domku;)

dziewczyny co niektóre fajnie macie z tymi bonami, paczkami:)

reklama
Do góry