reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

Megi- współczuje i życzę szybkiego znalezienia lokum:-)

larvunia-pewnie podnieśli wam fundusz remontowy i stąd ta różnica, bo woda i ścieki, oraz opał tak dużo nie skoczyły. Jak masz teraz cieplej w domu/???Nawet sobie nie wyobrażam mieć 13 st w mieszkaniu, mi przy 19 jest chłodno, a przeważnie mam 21-22 teraz, bo coraz większym robie się zmarzluchem.

kangen- witaj z powrotem!
A mnie coś ząb pobolewa i chyba jutro muszę diegoś dentyste prywatnie znaleść:zawstydzona/y:
kupiłam sobie jakiś miesiąc temu kozaki skorzane i dziś patrzę a mi na szwie pękły:-(normalnie szok! Kosztawały nie mało, a takie *****. Jutro idę reklamować.

reklama
aneteczka- tak to nieraz jest z tymi butami niestety, można się wściec, mam nadzieję że coś wskórasz jeśli chodzi o reklamację:) tak poza tym dzięki za dobre intencje w spr. naszego lokum:)

A ja wcinam kolacyjkę, moja mała tatusia molestuje haha:)) wciąż mu jakieś zabawy wymyśla
milego wieczorku

Dobranoc..
ja juz pod kolderka bo jakos zimno w tym domu ech...

aneteczka wspolczuje butow,mam nadzieje ze uda sie zareklamowac..:tak::tak:
robia jakies badziewia teraz :angry::angry:

Kaska witaj !!! fajnie ze szczesliwie wrociliscie do domu :tak:
czekam na relacje i jakies foto :tak::tak:

megi napewno cos znajdziecie...:tak:

do jutra dobranoc !!!

dzien dobry:-)
aneteczka j swoje kozaki tez wczoraj zanioslam do reklamacji i mam przyjsc 17go grudnia dowiedziec sie co jak :-)
kurcze bylam w sklepie tam gdzie kupowalam pralke i lodowke wlasnie przed swietami konczy mi sie gwarancja i chcialam przedluzyc ale oni biora 20proc od lodowki i 20 proc od pralki:szok::szok::szok::szok:zwariowali:szok::szok::wściekła/y:
katgen witaj:-)
madzia ja juz dawno o tej porze spalam:-):-)
mikser rewelka:-D

bry
my zaraz zbieramy sie do g-wa. Moja mama ma dzis imieniny, wiec jedziemy. Pewnie wroce wieczorem...
czy cieplo juz? nie wiem na dworze bylo cieplej, wiec i w domu. Wtedy bylo -7 a wdomu 13, a teraz na dworze bylo -2 a w domu 15. Wiec nie wiem czy az tak cieplo. Kaloryfer tak samo letni... Dzis wieczorem jak wroce od mamy to zajde do goscia czy cos robil spytam.

MILEGO DNIA kochane moje!!!!!!

Halo:) zima a wam sie buty rozwalaja skąd ja to znam. Ja kupiłam jakieś tanie obrazie tfu tfu sie trzymaja ale sliskie jak cholera wyjelam teraz z szafy buty z pracy bhp i w nich smigam nie wyglądają tak źle jak takie do chodzenia po górach:p i nie sa sliskie bo wolę sie teraz nie przewracac

hej hej dziewczyny
katgen witaj w domu
larvunia milego imprezowania
ania wazne ze nie sa sliskie i jakos wygladaja te buty

a mnie myslalam ze trafi wczoraj kupilismy dokladnie tydzien temu kozaki starszej w deichmannie i co rozpadla sie zamek cale to do podciagania odpadlo, ide dzisiaj reklamowac, wkur.wiona jestem bo buty tydzien nosze 100zl kosztowaly i wielka dupa
a teraz nie ma w czym chodzic no porazka

jak cos to bede dopiero poznym popoludniem, jedziemy do mojej ciotki, wieki u nich nie bylam
ma rąbnietego kota na wszystkich sie rzuca i drapie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej sobotnio:)
To wam się ma dziewczyny z tymi butami:no: robią teraz na byle jak czy co?! Ja zawsze kupuję tanie buty i chodzę w nich nawet 2-3 sezony nie narzekam:-) czasem ludzie mowią że nie zawsze co drogie to dobre i wytrzymałe, moja ciocia powtarza że te tanie rzeczy nieraz są lepsze jak te drogie może jest ździebełko prawdy w tym:sorry2:
miłego dnia ;-)

reklama
WItam

Ach z tymi butami, taki szmelc robią, że szok!

ciasteczko-ja w daichmanie też butów nie kupuje.KIedyś młodemu półbuty kupiłam za 89zł nr19. On jeszcze wtedy słabo chodził, tzn tylko za rękę, sam jeszcze nie,a i tak się rozwaliły, jak????nie wiem! Poszły do reklamacji, prawie miesiąc czekałam, naprawili, ale Misiek już stopki w nie nie włożył:crazy:
Ale teraz 400zł dałam za te kozaki i nie odpuszę, zwrócą mi kasę, albo dadzą nowe, bo na naprawę się nie zgodze, bo jak mi zszyją na tym nieszczesnym szwie to i tak będzie widać!

Młody siedzi w łóżeczku i zamiast zasnąć, gada do siebie!M sobie papiery układa, nie wiem co go dziś naszło:-pmoże dziś na sanki z małym pójdziemy,!

Miłego wekendu!

Do góry