reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
blond ja nie mam
ania, aneteczka ja ogolni tez w deichamnnie nie kupuje ale nie mialam wyjscia nigdzie nie bylo butow, ktore pasowalyby na starsza bo ona rozmiar 38-39 i jeszcze wysokie podbicie i szeroka stopa to ciezko cos znalezc, wiec zostalo mi tylko to miejsce ale bede musial jej kupic inne buty bo nie ma w czym chodzic,
nie kupie jej butow za 200-300zl bo nie wiem czy za rok beda dobre a poza tym ona bardzo niszczy buty:-:)dry:

Befatka szkoda :(bo potrzebujemy dla synka brata:(przyjezdzaja na 1.5 miesiaca do polski i nie maja.ja mam ale nam tez potrzebne w czasie swiat i nie moge mu pozyczyc :(
jezu jak zimnooooooo.bylam z ania dzisiaj chwile na dworze a tak to siedze w domu i chyba depreche mam.wczoraj mialam ostatni dzien w pracy i jakos nie czuje sie z tym dobrze lekko mowiac :(

hello
ja juz wykapana:-)no i po pracy:-):-):-):-)
ja tez raz kupilam daw buty w deichmanie i nosil moze je z 2 razy i ten zamsz zaczal sie scierac a dokladniej mowiac raz wszedl do trawy ja bylo mokro i od razu zaczelo schodzic,dalam za nie 39zl reklamacje nie oplacalo mi sie skladac bo na paliwo wiecej bym wydala.

blond witaj hehe tez nie pomoge co do lozeczka:-)a to prawda ze krzysia ma 3 dziecko?:szok::szok:

czesc dziewczynki wpadam na chwile...
u nas dobrze malemu nic nie jest..
bylismy na sankach do poludnia
ale kloca sie dzieciaki o sanki ech...
razem sie nie mieszcza a szymek jak usiadzie to zejsc nie chce..:angry::angry:
i tak na zmiane...
mad.gif

teraz hania poszla z m do sklepu
po robaczki dla jaszczury oczywiscie na sankach...
tongue.gif
:tak:
zaraz obejrze kuchenne rewolucje
a wy ogladacie ten program??
i pozniej kapiel i do wyrka
smile.gif

w dzien wpadli znajomi na mala szybka kawe bo byli w poblizu i jakos leci...

ja narazie mam buty z deichmana i sa ok
ale to nie kozaki..to moze inaczej...

marzenka szybko sie wypluskalas :-):-)
kiedy testujesz robot??:baffled:

larvunia jak tam imprezka??
czy twoja mama to Barbara?? :baffled:

no nic zycze przyjemnego wieczorku.:tak:

marzenka to super ze mikser chodzi jak talala
moj mikser tez przeszedl chrzest bojowy i szczerze moj stary lepiej ubilam tzn. szybciej
ale ogolnie jest ok
dzieciaki dostaly po malej paczce slodyczy na mikolaja, ja tez cos tam dostalam hehe i o zgrozo zjadlam cala czekolade z migdalami

Marzenka a skad takie info ze krzysia ma 3 dziecko ? :)ja nic o tym nie wiem.w sumie dawno jej nie wiedzialam ale mysle ze by cos sie odezwala jakby zaciazyla
ja wlasnie z henna na brwiach siedze :/

reklama
bry :-)
tja moja mama to barbara...
impra jak impra.. byla i nie ma ;-) duzo jedzonka, troche pogadalismy i brzuchy teraz rosna hehehe;-)

Do góry