reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Wam....
Ja dzisiaj sama z dzieckiem, Ł ma służbę:baffled:
Będę musiała iść z młodą do biedronki ukradkiem jakieś słodkości czy coś na mikołaja kupić bo moje dziecko od rana mnie pyta czy to już dziś może buta szorować:-D:-D
A i mam pytanko do dziewczyn z M-cza ...czy wiecie coś może czy jutro jest coś w mieście dla dzieci na św. Mikołaja??? Wiem tyle że w hali widow.sport. ma o 17 coś być:baffled: ale czy jakiś przebrany mikołaj będzie chodził? nic nie wiem, mój by się z Zuzią przeszedł może jakiegoś cukieraska by dostała, miałaby frajdę:tak::-)

reklama
czesc
ja tez mus jakies slodycze kupic ale u nas to same zelki, czekolady ostatnio zaduzo mialy i poza tym sa uczlone
azelki to sama im podjem bo bardzo lubie hehe

Czesc wam...
ale u nas sypie sniegiem od rana...istna zawierucha :tak::tak:
rosolek juz mi sie gotuje wiec narazie laba :-):-)

megi z tego co ja wiem to tylko ten mikolaj na hali bywa co roku :tak::tak:
jakis tam jest przebraniec kiedys bylam ale zawsze mnostwo ludzi tam jest :tak:

ciacho a ja nie lubie zelek :no::no: zeby bola mnie jak je jem :tak:
:tak:

madzia a ja bardzo lubie żelki, sa zdrowe bo maja zelatyne a w moim przypadku dobrze wplywa to na stawy
fakt nie moge ich zabardzo żuc bo mi szczeka przeskakuje ale i tak je lubie

Hej my byłysmy w piatek na mikołajkach z polskiej play group.Płaciło sie 2 funty i kazdy miał cos przyniesc soki, obrusy ,ciasta itd.Fajnie było mikołaj sie pokazał na chwile dał prezenty porobiłysmy foty i uciekł dzieci zadowolone i to najwazniejsze .Moze pózniej wrzuce foty bo mała przeziebiona cała noc nie spoałysmy przez katar.
Teraz juz nastawiłam rosół i siedze z Niunia.Nie chce mnie puscic mam patrzec jak rysuje albo głaskac po rączce a w chacie syf na maxa.
Miłej niedzieli laski

moj mlody do sasiada poszedl z tatuskiem swoim, pomagja sasiadowi internet podlaczyc.... a ja sie nudze, jejku jak dziwnie samej tak w domu :-D
jutro na 9.00 idziemy z Fruciem do przedszkola na godzinke, dostalismy zaproszenie od pani dyrektor, bo mikolaj ma byc u dzieci :-) Wezme aparat :-D:-D:-D
Wiecie ze mlody nadal kaszle... masakra juz chce wtorek! Niech powiedza co w nim siedzi!

befatko kurde tfu tfu zazdroszcze Ci tych Twoich wlosow teraz :-) Stwierdzilam ze zapuszczam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

aaaaaa... zapomnialabym... PR przyszly jakos w tamtym tyg pieluszki te testowe... 5 szt :-D Dzieki :-D

Ostatnia edycja:
Ja na chwilkę:-) Niedziela za nami ufff nie lubię jej bo nudna jak nie wiem:dry: dobrze że jutro początek tygodnia choć mówią że to właśnie od niedzieli się zaczyna tydzień:-D

Moja mała buciki dziś czyściła, już prezent podrzuciłam pod drzwi a rano będzie akcja, muszę to nagrać:-D:-D Teraz już słodko śpi, ja też zaraz idę lulu...

larvunia żeby ten wtorek nie był dla was pechowy, mam na myśli Marcelka wyniki:sorry2: żeby wszystko było jak należy.

miłych snów;-)

reklama
Do góry