Witam i mam pytanko do dziewczyn ktore rodziły na Dekerta w Gorzowie. Powiedzcie prosze co mam zabrac dla dziecka do szpitala. Z góry dziekuje i pozdrawiam 
reklama
daffi moze pisalas ale... a ja pewnie na skroty czytalam i nie doczytalam, sorki...
urszula heeeeeeej
co wziasc? 3 lata temu bralam pizame, szlafrok, recznik, papier toal., sztucce, kubek wkladki dla siebie , male pampki dla dziecka bo tam przydzial byl 5 szt tylko, kosmetyki dla siebie i ciuchy na wyjscie dla dziecka... chyba nic wiecej. No i na porodowke to wode... niby pic nie wolno ale usta wzilzac trzeba.
z racji ze ja 2 tyg lezalam moj mi pozniej dowozil laktator i wkladki na brodawki...
urszula heeeeeeej
co wziasc? 3 lata temu bralam pizame, szlafrok, recznik, papier toal., sztucce, kubek wkladki dla siebie , male pampki dla dziecka bo tam przydzial byl 5 szt tylko, kosmetyki dla siebie i ciuchy na wyjscie dla dziecka... chyba nic wiecej. No i na porodowke to wode... niby pic nie wolno ale usta wzilzac trzeba.
z racji ze ja 2 tyg lezalam moj mi pozniej dowozil laktator i wkladki na brodawki...
Ostatnia edycja:
madziarena
Mamusia Amelki
Nie - dawałam jej przez 5 dni - rano i wieczorem (10 czopków) po pierwszym dniu już było lepiej z kaszlem, i tak codziennie aż całkowicie sobie poszedł od niejco te dzieci jeszcze w zyciu musza przejsc...
Larvunia ja ma nadzieje ze Marcelkowi w koncu cos znajda i zadzialaja z tym.
rzeczyscie zaraz 2 miesiace mina jak ci on tak kaszle.
C
ciasteczko
Gość
madziarena to super ze leki pomogly i mloda juz nie kaszle, u nas mlodsza miala tez przepisany ketotifen bo robila jej sie na glowie taka sucha skora ale nie podalam jej go zrobilam eliminacje nabialu
ide sprzatac musze sie jakos odstresowac
ide sprzatac musze sie jakos odstresowac
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
A ja byłam dziś u lili w hurtowni
nie poznała mnie no co sie dziwic jak ja jak zmora dzisiaj wyglądam
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Larvunia jeszcze na żywo nie tylko na zdjęciach
no część prezentów już popakowana jeszcze potem jak amelka pójdzie spac to spakuje dla dzieciakow
jutro dla chrześniaka moze jeszcze jakąś bluzke dokupię i już bedzie wsio
no część prezentów już popakowana jeszcze potem jak amelka pójdzie spac to spakuje dla dzieciakow
C
ciasteczko
Gość
ania to wsumie juz prawie jestes po pakowaniu
a ja w lesie z tym jestem zapakuje dzien przed i bedzie good
zaraz biore sie za pierniki nastepna porcje tylko z innego przepisu
uwielbiam pierniczki:-)

zaraz biore sie za pierniki nastepna porcje tylko z innego przepisu
uwielbiam pierniczki:-)
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]