reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
daffi moze pisalas ale... a ja pewnie na skroty czytalam i nie doczytalam, sorki...
urszula heeeeeeej
co wziasc? 3 lata temu bralam pizame, szlafrok, recznik, papier toal., sztucce, kubek wkladki dla siebie , male pampki dla dziecka bo tam przydzial byl 5 szt tylko, kosmetyki dla siebie i ciuchy na wyjscie dla dziecka... chyba nic wiecej. No i na porodowke to wode... niby pic nie wolno ale usta wzilzac trzeba.
z racji ze ja 2 tyg lezalam moj mi pozniej dowozil laktator i wkladki na brodawki...

Ostatnia edycja:
co te dzieci jeszcze w zyciu musza przejsc...
Larvunia ja ma nadzieje ze Marcelkowi w koncu cos znajda i zadzialaja z tym.
rzeczyscie zaraz 2 miesiace mina jak ci on tak kaszle.
Nie - dawałam jej przez 5 dni - rano i wieczorem (10 czopków) po pierwszym dniu już było lepiej z kaszlem, i tak codziennie aż całkowicie sobie poszedł od niej :) te czopki były robione na zamówienie wg. składu jaki napisał doktor, czekalismy w aptece 15 minut i zrobili :)

madziarena to super ze leki pomogly i mloda juz nie kaszle, u nas mlodsza miala tez przepisany ketotifen bo robila jej sie na glowie taka sucha skora ale nie podalam jej go zrobilam eliminacje nabialu
ide sprzatac musze sie jakos odstresowac

Larvunia jeszcze na żywo nie tylko na zdjęciach:p
no część prezentów już popakowana jeszcze potem jak amelka pójdzie spac to spakuje dla dzieciakow:) jutro dla chrześniaka moze jeszcze jakąś bluzke dokupię i już bedzie wsio:)

ania to wsumie juz prawie jestes po pakowaniu:tak: a ja w lesie z tym jestem zapakuje dzien przed i bedzie good
zaraz biore sie za pierniki nastepna porcje tylko z innego przepisu
uwielbiam pierniczki:-)

reklama
Do góry