reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

martucha- dobre hahahha
a ja wlasnie wciagnelam jogurt z otrebami i zapijam cola light;p a mloda bedzie wcinac ogorkowa ;] no i musze wymyslec cos dla siebie na potem na obiad

na sniadanko byla salatka z tunczyka jajka cebulki i korniszonka mniam;]

reklama
pr a jak sie czujesz na tej diecie?bo widze ze chyba zadowolona jestes
my juz po zakupkach,nachodzilam sie ale jutro przynajmniej nie musze nigdzie na miasto isc:-)
kwiaty zamowione,tort tez :-):-):-)
ciasteczko zwiekszylam wit b2 do dwoch tabletek dziennie bo bralam tylko jedna tak jak pisalo w ulotce i juz prawie nic nie widac;-)

Pr- ty to masz złote te dzieci, że ci dały pospać do 11 tej, ja bym też tak chciała, moje to punkt 7 i już nie śpią. A młody to papę drze jak nie wstanę z wyra.

A mnie dzisiaj nogi bolą, jakieś ciężkie mam.

Martucha- desperatka rewelacja :)

marzenka to fajnie a ja to bralam 4 dziennie:sorry:
a z jakich kwiatow bedziesz miec wiazanke?
ania wkoncu ci sie nalezalo wyspac a kobiecie po porodzie uchodzi ze czasem na balagan w domu:tak:
martucha Desperatka rewelacja
a ja zrobilam golabki, pieke te paczki pieczone ciekawa jestem efektu koncowo-smakowego:tak:

na pewno bedzie sliczny:-) ja mialam biale frezje
ania przesadzasz kobito, ty szybko jakos dochodzi do siebie po porodze
ja mialam prawie 1,5 miesiaca pologu po drugim

reklama
Dzięki dziewczyny;-) czuję się dobrze jak na ciążę, zero objawów prócz częstszego oddawania moczu, zresztą z Zuzią też czulam się świetnie od początku do prawie końca ciąży, na końcu tylko zgaga dokuczała i nogi i palce u rąk mi trochę spuchły poza tym ok:tak:

Jak ja słyszę i czytam jak co niektóre mają mdłości, wymiotują....to ja dziękuję Bogu że mi nic nie dolega takiego:)

Ostatnia edycja:
Do góry