reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho:
etui na tel?
pasek skorzany?
zegarek
ksiazka
komplet narzędzi
smieszny kubek?
dobre wino
jest duzo rzeczy, czym sie interesuje?? :-)

edit:
cos do auta np pokrowce czy podkladka pod tel
albo to blahahah http://www.sweetdeal.pl/home/GorzowWlkp
ja na swieta rok temu np tacie dalam wejscie na 5 razy do masażysty byl bardzo zadowolony :-)

Ostatnia edycja:
reklama
nie znosi etui na telefon
pasek skorzany dostal od nas pod choinke
zegarek ma
ksiazek nie czyta
narzedzi ma tyle i takiej jakosci ze moglby sklep otworzyc :-D
kubek dostanie od siostry i szwagra ze zdjeciami wnuczat
alkoholu mu nie wolno
dlatego mam problem
gry na kompa mu nie kupie bo mnie matka wypatroszy bo on za duzo siedzi przed kompem
chyba ze kupimy mu jakas koszule albo cos w ten desen

hej hej ;/ listowy mnie obudzil, wiec nie wiem, czy na dworze zimno czy cieplo. nawet nie zamierzam tego sprawdzac. drewno mam, cieplo jest, psy wysikane...zyc nie umierać. mala śpi, moge dziś nic nie robić...buuuuu hahha. ale musze cos zjesc. koniecznie ;***

dzieki za pozytywne slowa na galerii. nie jestem wariatka...chociaż?

ciacho takich narzedzi na bank nie ma tato Prezent Czekoladowy Zestaw Narzędzi heheh swietny pomysl jak dla mnie ;-) i nie drogo ;-)

Future juz ja powiem dziewczyna jak zaczne z Toba przebywac w realu czy wariatka czy nie :laugh2::laugh2::laugh2:

edit:
ciacho a jak duzo siedzi przed kompem to moze cos do kompa? jest duzo dodatkow fajnych np myszka smieszna... , pendrive sa teraz takie wymyslne... kurde ciacho tyle wyboru masz nie marudz ;p

Ostatnia edycja:
larvunia prosze sobie jaj nie robic:-D:-D fajny prezencik, tylko ze
nie moge kupic slodyczy bo moj tato jest na diecie bo ma wysoko cholesterol i cukier tez na gornej granicy to nie chce mu przykrosci sprawiac, kupic i zeby nie zjadl
future no jestes zakrecona pozytywnie widac, ale dobrze bo takim osobom w zyciu lzej

"edit:
ciacho a jak duzo siedzi przed kompem to moze cos do kompa? jest duzo dodatkow fajnych np myszka smieszna... , pendrive sa teraz takie wymyslne... kurde ciacho tyle wyboru masz nie marudz ;p"
albo kup mu dwie marchewki i kapuste w koszyczku jak kwiaty sie daje :-D bedzie smiesznie i zdrowo :-D

dobra nie marudze cos wymysle, polaze po sklepach i na pewno cos wyczaje
a myszka bylaby fajna ale ma bezprzewodowa wiec odpada problem jest ze jak ktos wszystko ma to nie wiadomo co hehe
kurde -10 no porazka jak mam gdzies wyjsc

Ciacho coś wymyślisz;) Koszula to fajny pomysl. Albo jakiś kosmetyk? film na dvd? płyta z ulubioną muzyką?

Kurde jak mnie napier****** z bólu. Fuck no.

Future taka pozytywnie zakrecona jesteś;) nie ma co

Kroma:-D

reklama
ja juz spakowana uff..jeszcze tylko kosmetyczka i wsio :tak:
Larvunia fajne te narzedzia tez wymyslaja hehe :-)
kaska to dobrze ze to @ a ze szybciej przyszla moze masz jakis stres,albo cos przyzywasz :sorry:ja tak mam i dostaje z reguly wtedy szybciej :tak:

wracamy chyba w poniedzialek lub wtorek
smile.gif

bo hania moze tylko 3 dni opuscic
a jak powyzej 3 bedzie to musi byc usprawiedliwienie od lekarza
takze w srode musi do szkoly...

No to na tyle trzymajcie sie cieplo
i nie skrobcie przez te dni za duzo :-):-):-)

to buzka !!! :-)

Do góry