reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej.
Larvunia - z tego co wiem u nas się co roku składa podania - każdy bez wyjątku czy już chodził czy nie, nawet sześciolatki - choć mają pierwszeństwo.
Ja nie piekę pączków - dla nas dwóch nie opłaca się. Kupiłam rano jak szłam do pracy 6 i si :p mój M sam zje 4, 1 ja i jeden na wrazie "W" :p U nas w sklepie już wszystkie wykupione, teraz siostra szuka w innym :p
Ale macie fajnie ... siedzicie sobie w domciu z dziećmi ... a ja już od rana na nogach, teraz do szkoły to nawet weekendu nie będę miała, a marzy mi się pospać do 8:00 chociaż ;(
Ja Gorzowa to wogóle nie znam :p Byłam tam 2 razy, w tamte okolice jadę jedynie jak nad morze - przejazdem no i oczywiście do Skwierzyny bo mam tam rodzinkę :)

reklama
najlepiej spytaj sie w przedszkolu chociaz moim zdaniem nie, ale to moje zdanie
zdjecia mi czyta ojeeeee
tu moje paczki

hehe larvunia ja przewaznie zawsze tak robie wstawie i jeszcze zmykam sobie do lozka,ladna pogoda wyschnie na balkonie,zanim wyjde do miasta to powiesze i wsio:-)
future ja wlasnie musze kupic cif do kamienia bo mi sie dziwny osad zrobil w wannie i w zlewie,szkoda ze u nas tak tanio nie ma
madziarena eszc:-)e nie raz sobie odbijesz te wekendowe wypady do szkoly:-)
dobrze ze masz zkim mala zosatwic,
ciacho jakie piekne te twoje paczki:-)zjadlabym

heja

eee wlasnie dziewczyny czy ja powinnam jeszcze raz skladac podanie do przedszkola? Czy to robia tylko Ci co pierwszy raz ida? Bo ja nie mam pojecia...

niestety tak i niestety nasze dzieci wcale nie maja pierwszenstwa przy przyjeciu, bo w tym roku przyjete obowiazkowo musza do przedszkola isc wszystkie pięcio- i sześciolatki

mi własnie wczoraj darek podanie przywiózł i moze jutro oddam (jak mi sie bedzie chciało) podania sklada sioe chyba do konca miesiaca

ciacho paczusie pysznie wygladaja.

ja juz dzisiaj jednego opedzlowałąm - kierownik nam kupił:-)

dzien dobry !!
smile.gif

ja tez na chwile wpadam
zjem bulke i herbatke wypije i wyruszam sie na sklepy
bo wczoraj hania przyniosla kartke ze szkoly
ze w poniedzialek maja bal
i musze jakis stroj znalezc hmm..
i kupic prezent dla kolezanki na urodziny tylko co :baffled:

ciacho paczki wygladaja pysznie jak kupne :tak::tak:na pewno sa smaczne :-)
marzenka to mialas wesola przerwe w spaniu :-D
larvunia u nas w mczu w przedszkolu u hani
skladalo sie tylko raz podanie a pozniej juz nie :no:
no ale wszedzie inaczej pewnie...

no dobra pije i zmykam milego dnia !!!:-)

ojojoj wiec asienko musze po podanie isc dzieki :tak:
Rok temu dyrka mowia ze pierwszenstwo maja te dzieci co juz chodza, rodzice pracuja i te co maja juz rodzenstwo w tym przedszkolu....
to co co roku inaczej? masakra.... no zobaczymy czy sie dostanie.

ja juz wykapana, jak milo :-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja z doskoku;-) Zmęczyłam właśnie śniadanko, dziś miałam chęć na bułki mleczne i już po 9 miałam zakupy zrobione, zjadłam 2 buły wielkie i pękam:-D Warzywka się gotują, zrobię trochę sałatki, jutro po 15-stej już teściówka i moi rodzice będą:tak: Bigos wczoraj zrobiłam, grzebałam się chyba z pół dnia:-) ale pyszny wyszedł...2 ciasta mi koleżanki zrobią na tyle mam dobrze:tak: jeszcze mama przywiezie pączki bo piekła wczoraj także żarła będzie trochę:-D Ja dziś do nas po jednym pączku kupiłam tak dla tradycji:sorry2:

Dziewczyny potrzebuję rady : wymieniam mój fotelik samochodowy tzn. ten stary daje teściom do samochodu, bo pewnie będą chcieli z małą jeździć gdzieś na wycieczki wiosną jak będę w pracy. Jaki fotelik mi poradzicie ??? Jakie Wy macie ?

reklama
Do góry