reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja juz mlodego kapie a raczej sie bawi narazie w wannie zaraz de go kapac, bo kurde do snu mi sie juz poklada... Wczoraj o 19.00 juz spal... niech spi.
Ja dziewczeta w niedziele i poniedzialek znikam z forum. Moj znowu wyjezdza to ja jade do g-wa :tak: i tak mamy kontrole w poniedzialek u lekarza....
jejku w sumie nic takiego nie zjadlam, tylko jablko i banana a tak mnie wygina ze zgarbiona przy lapku wysiedziec nie moge, jakos mi ciasno z brzuchem :sorry2:

reklama
ja tez jakoś duzo nie moge zjeść a jak zjem to nie moge sie ruszac.
mam ograniczony dostęp do kompa, wiec wybaczcie.
posciel pachnaca wiatrem, a pies nie chce wracać do domu! woli na dworze. lezy pod drzwiami na trawie. znaczy idzie wiosna ;)

hej kochane.
nie bylo mnie tu kilka dni zaraz was nadrobie.
Bylam dzis z Julka i kacperkiem w sali zabaw i sie dzieci swietnie wybawily:D
planuje jeszcze isc tam nieraz:D
Noi pochwale sie wam ze wygralam dzis laptopa:D
tak zesmy go polowali na przemian z M az upolowalismy:)

i nastala bloga cisza... mlody spi, tv wygasilam no ile mozna prawda :sorry2:
daffi wlasnie widzialam na GG zes wygrala, gdzie graliscie :confused:
Future wybaczamy wybaczamy ;-)

...mleka mi sie chce :shocked2:

edit:
ciekawe co tam u Katgen...

witam się z rana.
Madzia- nie farbuję sama bo ja robię pasemka i mam długie włosy, prawie do pasa, więc ciężko mi by było.
Daffii- gratuluje lapka i gdzie się bawiliście z dzieciakami, w której kulkowni :)

Czy te moje dzieci dadzą matce pospać kiedyś.
Idę dzisiaj na miasto, z dwa miechy tam nie byłam :)

Witam !!!
ja juz zjadlam tosty:-)
dzieciaki wstaly po 7 ech...
i tak po 10 jedziemy do siostry mojej...:tak:

daffi gratuluje wygranej,ty to masz szczescie w konkursach:-):-)

kroma rozumiem jak pasemka to trzeba fryzjera
wyszalej i obkup sie na miescie...:-D

uciekam milego dnia !!!

Juz pokazuje zdjecia z kulkowni;p;p;p
u nas w międzyrzeczu od jakiegos czasu jest taka sala i poszlismy zobaczyc co tamw goole jest:)

hej dziewczyny
daffi fajne ze wygralas:-) dzieciaki widac ze zadwolone, zawsze to cos innego
ja sobie czesciowo tez garderobe wymieniam, u mnie w szafie leza rzeczy ktore nie nosze po pare lat albo takie co ma do nich sentyment a wygladaja jak ze smietnika:-D:-D
kroma to milego wypadu do miasta

hej ho. my zaraz jedziemy do gorzowa na slub cywilny do znajomych.
chyba mnie bierze gardlo. Larvunia i Marcelek mnie okaszlali hehe. Ja wam dam !!!!!!!
Larvunia mam do Ciebie biznes. napisze na gg ;*

reklama
ale sobie poszalałam, nigdzie nie poszłam bo pogoda nam nie dopisuje. I tak nie mam co kupować, małej buty miałam zobaczyć, ale jeszcze mamy czas.
Daffi- widać, że dzieciakom się podobało, ja czasem chodzę do Askalandii, chociaż w Watralu jest fajniej.

Do góry