reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future to sie przyzwyczaj bo faceci uwazaja ze praca w domu i przy dzieciach to nie praca:dry:
ja nawet juz takich rzeczy nie komentuje jak slysze

reklama
ciacho, ale moj mąż nie był taki, nie wiem co mu sie stalo. powiedzialam wczoraj, ze chce rozwodu, ale nie chce oczywiscie, ale już się tak wściekłam, że powiedziałam, że nie za takiego faceta wyszłam...no i troche spasował. dziś już był milutki ;) ale trza go przytrzymać troche ;)

nie wiem co jest ale facetom po urodzeniu dziecka co niektore klepki sie nie tak ustawiaja czasem na jakis czas
dobrze dobrze trzeba ich czasem do pionu postawic
no nic ide bo niedlugo do dentysty

halo;]
future bo faceci to tacy wlasnie sa moj to wroci z pracy i kurr nawet palcem nie kiwnie nie wazne ze ja tyram jak wol i motorek w duuuu mam wczoraj prosilam zeby wieczorem umyl naczynia nie to stwierdzil ze zapomnial ale jak mu przypomnialam to ciezko juz bylo ttyle k podniesc i umyc grrrrrr dzis musialam rano myc i odkurzylam starlam kurze pier... podlogi nie myje choc cala zalepiona ma jutro myc albo dzis a jak nie to niech taka bedzie i niech porzyjdzie jego mamusia i zobaczy jaka jest mam to w d;p

a mam wiesci od niusski ale to moze na tajnym

Ostatnia edycja:
no i starsza byla 5 min u dentysty bo sie jeden kanal nie zatrul, no porazka, jak ja sie ciesze ze jednak poszlam tutaj a nie tam gdzie zatruwali jej tego zeba, za tydzien moze da sie go zrobic

witam ja zabiegana, ale dobry pomył, żeby się jeszcze spotkać kiedy indziej, heh tylko przed 16 bo ja mam zabieg i później będę łazić z tydzień jak kuternoga.
A tak to miłego spotkania, ja nawet jakbym chciała to się nie wyrobię, bo mam wypad do ZOO i na grilla :)

Ja już po wizycie na mieście, ledwo doszłam do domu normalnie się człapałam tak ciepło i tak ciężko a to dopiero połowa. ... ;-) później będę na czterech chodzić hihi ...
A no widzisz ciasteczko dobrze że poszłaś gdzieś indziej, Ja też muszę się wybrać do dentysty ale nie wiem do jakiego, gdzie jaki w M-czu jest dobry, bo chodziłam do takiej jednej babki ale na emeryturze już jest i teraz nie wiem do jakiego uderzyć, do jednej babki Moja mama chodzi ale mówi że ona dobra jest do wyrywania :tak: ale do leczenia nie bardzo :no: :-( a Ja właśnie mam do leczenia ....
Też bym Was chciała mieć na nk bo fb nie mam ... Jak mam Was znaleźć i która ma nk??? ;-)

reklama
Hej my po obiadku zaraz jedziemy do kolezanki:-)
net mi sie cos slimaczy masakra

Mycha ja ci moge polecic dentystke Dr.Lechowicz moze znasz??
przyjmuje na Kopernika 15 e na parterze :tak::tak:
mieszkalam tam na 4 pietrze i moja prawie cala rodzinka u niej robi zeby i ja sobie chwali :tak:..

no to tylko to chcialam zmykam milego popoludnia :-)

Do góry