reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- nie daleko do Sfarii, bo na większe wycieczki to się wybiorę później jak młody będzie lepiej siedział :)

ja tak posiedziałam i czytam a tu tak obsmarowałyście facetów, ale ja nie narzekam na mojego, ja sama nie lubię sprzątać, on też ktoś musi z dwojga, bo byśmy brudem zarośli. A mój robi na całą chatę i wraca wieczorem to mu troszkę odpuszczę, ja w sumie mam lepiej bo zero presji żeby wyżywić rodzinę i kasę przynieść.

Ostatnia edycja:
reklama
kroma a widzialas jakie tam ceny kosmiczne?:p ja chcialam w tamtym roku Amelke zabrac ale cena mnie porazila wogole teraz cyrk jest w GW i chcialam ja zabrac a bilet dla doroslego 50 zl a dzieci do lat 10 gratis ale nie dam 100 zeby isc;p poczekam na jakis tanszy

o jeny kroma twoj Arek ma juz pol roku ale to zlecialoi no tak no jasiek zaraz 4 miechy bedzie mial.....
Arek juz sam siedzi?
uciekamyh wywiezc mloda do wujka;p

Ostatnia edycja:
hej ja byłam z młodym na basenie a później na vacu i padam ze zmęczenia..

ciacho no widzisz co za lekarze teraz są, wściec się można, dobrze że zmieniłaś i oby za tydzień już zaczęli leczyć:tak:

kroma tak przeglądałam twoje foty i wydaję mi się ze znam twojego męża, on jest rocznik 83? i chodził może do podstawówki do 17-stki, klasy sportowej???
a w ogóle jakby ciebie też skadś znała:-D

idę się przespać chyba bo na wieczór do pracy wrrrrrrrrr

Hej my po obiadku zaraz jedziemy do kolezanki:-)
net mi sie cos slimaczy masakra

Mycha ja ci moge polecic dentystke Dr.Lechowicz moze znasz??
przyjmuje na Kopernika 15 e na parterze :tak::tak:
mieszkalam tam na 4 pietrze i moja prawie cala rodzinka u niej robi zeby i ja sobie chwali :tak:..

no to tylko to chcialam zmykam milego popoludnia :-)

Nie, nie znam ale przecież pójść mogę może akurat Mi podpasuje, nienawidzę chodzić do dentysty ale muszę bo jak będę tak odwlekać to później będę płakać ....
Future dzięki ... :-) wg suwaczka 20tydz i 1 dzień a wg usg 19tydz i 1 dzień ale to w sumie też już połowa jakby nie patrząc ;-) leci ten czas jak nie wiem co, dopiero co się dowiedziałam że w ciąży a tutaj już połowa masakra normalnie .... do września zleci i nawet nie będę wiedziała kiedy ;-) :-)

martucha wkurza najbardzej to ze chodzi sie prywatnie, placi za to a tu tak badziewnie robia, i podwojna zlosc bo to dziecko
cos sie kreci chyba bedzie jakas burza albo cos w ten desen
kroma zoo safari jest super:tak: my bylismy 2 razy, ale to bylo 4 i 3 lata temu i ceny byly jeszcze ciut mniejsze ale powiem szczerze ze taka atrakcja warta tej kasy:-) mam jakies zdjecia dodam do galerii

Pr- 35 zł za dorosłego dzieciaki gratis, mąż zarobił trzeba go naciągnąć. A młody siedzi ale nie sam, zaraz leci na boki, chociaż już dłużej wytrzyma w pozycji pionowej bez podparcia, ja mu daje poduchy żeby jak wywinie orła nic go nie bolało, ale jeszcze nie chce siedzieć, zaraz tyłkiem w dół zjeżdża. Więc go nie zmuszam. I płacze właśnie, co za facet, zasnąć nie może i ryczy.

Martucha-
ja nie wiem ale ostatnio to każdy zna mojego M i faktycznie ten rocznik i ta szkoła, Lavrunia też go zna. To ci jeden :) A ty to niezmordowana jesteś, hehe. A ty nie masz jeszcze fot, może cię znam.

Ciasteczko- ja kurde jak widze te ceny to nóż się w kieszeni otwiera ale gdzie iść z dzieciakami, młody za mały na basen, cyrk też odpada, chociaż do Tygrysa się pocieszy, a ja dawno małpy nie widziałam, przecież toż moja rodzina :)

Mycha- no to gratki połówki już z górki.

Ostatnia edycja:
reklama
jestem ztyrana, moze lepiej bedzie mi sie spalo:hmm:
niedawno wrocialam znowu 1,5 godziny na placu zabaw
ale zaraz zaraz, larunia bylas u fryca a gdzie zdjecie? nakopac?

Do góry