reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
widze ze wiekszosc na spotkaniu :)
no nic,zmykam z tad pozostaje mi tylko czekac na foty ze spotkania.
befatko a ty wiesz ze taka bulka zpieczarkami tez za mna lazi:-)
larvunia fryz fajny poodba mi sie aczkolwiek mogl wiecej wygolic:)

reklama
Widzę pustki jak to w sumie w weekendy bywa ;-) zazdroszczę spotkanka, pewnie udane będzie tym bardziej że pogoda ładna :-) słoneczko świeci i cieplutko jest :-)
Młody śpi, męża jeszcze nie ma a Ja sprzątam i z doskoku siedzę na necie nudyyyyyyyy jak nie wiem ..
Ooooo i widzę Marzenka wróciła, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było???? ;-):-)

Witam Was kochane :) naskrobalscie tyle, ze nie dam rady tego nadrobic... wyczytalam o spotakniu tylko, szkoda ze wczesniej nie wiedzialam bo z checia bym sie z Wami spotkala.

Future Larvunia fajnie ze spacerek udany, no ale faktycznie z brzusiem to juz ciezko na takie dlugie spacery chodzic...

witam sie po spotkanku dla mnie byla rewelka:-) niuska szkoda fajnie byloby jakby bylo nas wiecej ale nic straconego
grill bedzie u Lili a ty masz rzut beretem do niej:-)tylko trzeba sie zorganizowac i zeby pogoda dopisala takze myslec ktora kiedy moze i organizujemy cosik:-D
pare fotek w galerii
martucha fajna z ciebie babka:-) aneteczka jak mlody usnal pewnie co? ania dojechalas do domu?
lili kochana dzieki serdeczne za podrzucenie

Ja na moment
u nas wlasnie byl grillek na obiad teraz odpoczynek:-)
widzialam fotki ale laski z was...:tak:fajnie ze spotkanko udane...
i teraz juz wiem ze to byla nasza LILI a ja jej nie poznalam na foto :sorry:...
to mialyscie niespodzianke haha...:-)

larvunia dawaj foteczki dawaj...:-)...

wróciłam od mamusi z obiadku:-D

ajjj potwierdzam spotkanie rewelacja, uwielbiam was dziewczyny, ciacho i twoj smiech - normalnie juz za wami tesknie:-D:-D
super bylo teraz planujemy grilla:-p:-D:-D:-D zamiast mcdonaldsa:-D:-D

zmykam narazie bo mama u mnie teraz na kawce ;)
milego popoludnia, ja bym wrocila z wami do parku;-)

jejku jak mi sie brzuch stawia.... masakra :szok:
Future zolwim tepem obiadek robilam, zjadlam a teraz koncze wrzucac foty na picase co by Wam pokazac :tak:
to moj ostatni spacer przed rozpakowaniem... bynajmniej taaaaaaki dlugi :sorry: Future jak urodze to przez Ciebie :-D Ale i tak bylo bąbowo! Chcialam Ci jeszcze poazac ten 7 mlyn no ale kurna braklo sil... Ja lubie lazic po lesie, naprawde, ale nie w tym stanie :sorry:

aaaaaaaaa Future mlody nawet obiadu nie zjadl, przyszedl do domu, powiedzial ze musi odpoczac, polozyl glowe i zasnol odrazu :-D:-D:-D

a jak Wam dziewczyny spotkanie udalo sie :-) fotki macie jakies :confused: Zaraz oblukam watki ;-)

edit:
fotki juz sa jakkby co ;p
...a ja ide spac... do synka... <zieeeeew>

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, melduję się ze swojego domku, wróciłam dzisiaj. Pobyt udany z wyjątkiem czwartku 28-go bo miałam pogrzeb babci. Zmęczona jestem tą jazdą nie sluży mi teraz dalsza podróż autem, duszno i w ogóle:/ Muszę zobaczyć wasze fotki ze spotkania, ja coś też wrzucę jak mi wena przyjdzie:) pozdrawiam

reklama
Do góry