reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nie no ja tez bylam na "chodzie" z Fruciem do ostatnich dni... w dzien przed bawilam sie na urodzinach jeszcze w rodzinie ;-) w nocy wody odeszly a nad ranem juz Fruciu byl ;-)
te ciaze gorzej przechodze to fakt... od poczatku jest COS. Choc w 1 ciazy szybciej puchnac zaczelam a teraz jeszcze puki co kostki u nog widze ;-)

reklama
fajnie ze spotkanko udane :)zaraz lukne na fotki:-)
mycha dziekuje ze pytasz,a jakos brak mi czas u wszystko,tzn myslami jestem daleko daleko,
rano pogaduchy z moim potem spacer wracam na obiad spac i znow na dwor wiec czas leci,i dobrze przynajmniej nie mysle za duzo....a i pogoda jest wuec trzeba korzystac
a jutro jade do madziareny na mala imprezke :)

dziewczyny ja na dzis sie zegnam...
brzuch ciagle mi sie spina ide po nospe chyba... :sorry:
milego wieczorka i przespanych nocy! :tak::-) buziam!

ja chyba tez uciekam bo normalnie padam, pol dnia mnie nie bylo, bo jeszcze pozniej z mloda "pajaka" zaliczylam kolo ani na placu zabaw

nie no dobrze ze sie cofnelam :-p;-)
jeszcze by mnie tu za plecami od wredot wyzywala noooo ;-):-):-):-)
dalam jedno
lece dziewczyny juz nie daje rady
ciacho dzieki :tak:

reklama
I ja tez sie zegnam i mowie dobranoc cioteczki :-):-)
naogladalam sie zdjec za wszystkie czasy :tak::tak:
a ja pozazdroscilam wam fryzjera i tez jestem juz umowiona hehe na 9 maja mamuska mnie zapisala w mczu :tak:ide na pasemka lub balejaz sama jeszcze nie wiem co mi doradzacie ?? jakie pasemka jasne czy moze czerowne byly by fajne?? hmm...

Marzenka to udanego wypadu do madziareny i takze poprosimy jakies foty ze spotkanka :tak::tak:

Megi witaj spowrotem w domu :-)

moje lobuzy jeszcze nie spia :no:..cos im nie spieszno...

No nic do jutra !!:happy:

Do góry