reklama
aneteczka nioooo ja raczej nie mam problemow ze spaniem mlodego ;-) To ze wstaje mi na codzien ok 6-7.00 to dlatego ze go tak nauczylam, chodzi spac juz o 19.00- 20.00 wiec ile mozna spac ;-) Choc teraz gdy widno to ok 21.00 chodzic zaczynal mi spac...
ale z Future z checia sie jeszcze zobacze, noooo moze nie tyle z nia co z Helenka

heheh zartoooooowalam
z Future tez tez.... ;-)
aneteczka a Ty co juz nie spisz...
my juz nawet spacerek szybki z Fruciem i psem zaliczylismy ;p ide teraz przed tv do sypialni sie walne brzuchol poporostuje, mloda ciagle szaleje mi po brzuchu....
a wiecie ze ja od tygodnia nie mam tv ;p Tzn mam ale nie mam enki juz... czasami ide do sypialni jak chce wiadomosci obejrzec albo cos innego, tam mam AŻ tvp1, tvp2, tvn i jakies badziewia zagraniczne ;p dobre to niz nic co nie...
marzenko a Wy macie juz tv, bo chyba nie mieliscie kiedys co.... jak dobrze pamietam jak Ty dawalas rade....
ale z Future z checia sie jeszcze zobacze, noooo moze nie tyle z nia co z Helenka

aneteczka a Ty co juz nie spisz...
my juz nawet spacerek szybki z Fruciem i psem zaliczylismy ;p ide teraz przed tv do sypialni sie walne brzuchol poporostuje, mloda ciagle szaleje mi po brzuchu....
a wiecie ze ja od tygodnia nie mam tv ;p Tzn mam ale nie mam enki juz... czasami ide do sypialni jak chce wiadomosci obejrzec albo cos innego, tam mam AŻ tvp1, tvp2, tvn i jakies badziewia zagraniczne ;p dobre to niz nic co nie...
marzenko a Wy macie juz tv, bo chyba nie mieliscie kiedys co.... jak dobrze pamietam jak Ty dawalas rade....
Ostatnia edycja:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć kochane ja też już po 7 jak nie śpię, Zuzka wstała i już piloty pod nos mi podstawiła, bajki jak zwykle:-) zresztą już spać nie mogłam, dzidzia w brzuszku jakieś akrobacje odstawia kopie od rana jak szalona
Dziś mam plan iść do koleżanki na pogaduchy, trzeba jakoś sobie czas zająć bo zanudzę się na amen, po południu do kościoła i spacerek no więc jakoś niedziela zleci

aneteczka
Fanka BB :)
JA koło 7 wstałam, nie chciało mi się spać, młody za głośno szalał w dużym pokoju, żebym dłużej pospała.
Ja to mogłabym bez tv funkcjonować, żadko coś oglądam , a jak już to wiadomości.
FIlmy i seriale to na kompie oglądam, bo przynajmniej te które chce. Młody jak wstaje to od razu "baje wonć"naewt jak idzie do żlobko, to prznajmniej 5 min musi być baja.
Larvunia- jak młoda już teraz tak w brzuszku szaleje to pewnie mały szogunek bedzie, ale jedno masz spokojne, to drugie da w "kość"
Ja to mogłabym bez tv funkcjonować, żadko coś oglądam , a jak już to wiadomości.
FIlmy i seriale to na kompie oglądam, bo przynajmniej te które chce. Młody jak wstaje to od razu "baje wonć"naewt jak idzie do żlobko, to prznajmniej 5 min musi być baja.
Larvunia- jak młoda już teraz tak w brzuszku szaleje to pewnie mały szogunek bedzie, ale jedno masz spokojne, to drugie da w "kość"

marzenka21
Fanka BB :)
larvunia ja wlasnie wczoraj zamowilam tv,szafka na tv juz stoi,licze na to ze na weekend bede sie cieszyc tv :-)bo szczerze to sie juz doczekac nie moge jak cholera...
witam w niedziele :-):-)
wstalam juz kolo 8
...kawke wypilam :-)
obiadu dzis nie gotuje jedziemy na miasto to cos sobie tam zjemy
pospacerujemy przyjechalo duze wesole miasteczko to trzeba jechac popatrzec
i dzien zleci :-):-)
Lili udanego wypadu nad morze..fajnie wam...:-)
Larvunia to marcel mial spanie wow...
Marzenka to super ze tv niebawem bedzie ja bym tak chyba nie umiala
tyle czasu bez no ale dobrze ze neta masz to jakos bylo :-)
a jak dawidek reaguje na brak taty wypytuje o niego??
Milej niedzieli wam zycze
wstalam juz kolo 8

obiadu dzis nie gotuje jedziemy na miasto to cos sobie tam zjemy

pospacerujemy przyjechalo duze wesole miasteczko to trzeba jechac popatrzec
i dzien zleci :-):-)
Lili udanego wypadu nad morze..fajnie wam...:-)
Larvunia to marcel mial spanie wow...

Marzenka to super ze tv niebawem bedzie ja bym tak chyba nie umiala

a jak dawidek reaguje na brak taty wypytuje o niego??

Milej niedzieli wam zycze

C
ciasteczko
Gość
witam
wy chyba spac nie mozecie ze tak wczesnie tutaj
ja sobie zjaralam wczoraj dekolt na naszym spotkaniu, siedzialysmy centralnie a sloncu,
wieczorem doznalam
ze taka czerwona skora, posmarowalam kremisiem ale pieklo
dzisiaj w jednym miejscu juz tylko mam takie czerwone
marzenka oj do sie mlody tez ucieszy ze beda baje itp, a ty sobie seriale poogladasz:-)
wy chyba spac nie mozecie ze tak wczesnie tutaj

ja sobie zjaralam wczoraj dekolt na naszym spotkaniu, siedzialysmy centralnie a sloncu,
wieczorem doznalam

marzenka oj do sie mlody tez ucieszy ze beda baje itp, a ty sobie seriale poogladasz:-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hallo;]
Hej. My juz tez nie spimy. Niedlugo sie zbieramy i jedziemy nad jeziorko na grilla, dziewczyny z miedzyrzecza powinny wiedziec gdzie jest Chycina
. Mam nadzieje ze nie bedzie padalo i pogoda dopisze
Udanej niedzieli wszystkim zycze 
reklama
C
ciasteczko
Gość
niuska milego grillowania:-) ale dzisiaj ruch tutaj
milej niedzieli, ide kawe zrobic i posiedziec na balkonie

milej niedzieli, ide kawe zrobic i posiedziec na balkonie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: