reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aneteczka nioooo ja raczej nie mam problemow ze spaniem mlodego ;-) To ze wstaje mi na codzien ok 6-7.00 to dlatego ze go tak nauczylam, chodzi spac juz o 19.00- 20.00 wiec ile mozna spac ;-) Choc teraz gdy widno to ok 21.00 chodzic zaczynal mi spac...
ale z Future z checia sie jeszcze zobacze, noooo moze nie tyle z nia co z Helenka :-D:-D:-D heheh zartoooooowalam :-p z Future tez tez.... ;-):-D

aneteczka a Ty co juz nie spisz...

my juz nawet spacerek szybki z Fruciem i psem zaliczylismy ;p ide teraz przed tv do sypialni sie walne brzuchol poporostuje, mloda ciagle szaleje mi po brzuchu....
a wiecie ze ja od tygodnia nie mam tv ;p Tzn mam ale nie mam enki juz... czasami ide do sypialni jak chce wiadomosci obejrzec albo cos innego, tam mam AŻ tvp1, tvp2, tvn i jakies badziewia zagraniczne ;p dobre to niz nic co nie...

marzenko a Wy macie juz tv, bo chyba nie mieliscie kiedys co.... jak dobrze pamietam jak Ty dawalas rade....

Ostatnia edycja:
Cześć kochane ja też już po 7 jak nie śpię, Zuzka wstała i już piloty pod nos mi podstawiła, bajki jak zwykle:-) zresztą już spać nie mogłam, dzidzia w brzuszku jakieś akrobacje odstawia kopie od rana jak szalona:-D Dziś mam plan iść do koleżanki na pogaduchy, trzeba jakoś sobie czas zająć bo zanudzę się na amen, po południu do kościoła i spacerek no więc jakoś niedziela zleci:tak:

JA koło 7 wstałam, nie chciało mi się spać, młody za głośno szalał w dużym pokoju, żebym dłużej pospała.

Ja to mogłabym bez tv funkcjonować, żadko coś oglądam , a jak już to wiadomości.
FIlmy i seriale to na kompie oglądam, bo przynajmniej te które chce. Młody jak wstaje to od razu "baje wonć"naewt jak idzie do żlobko, to prznajmniej 5 min musi być baja.

Larvunia- jak młoda już teraz tak w brzuszku szaleje to pewnie mały szogunek bedzie, ale jedno masz spokojne, to drugie da w "kość":-p

larvunia ja wlasnie wczoraj zamowilam tv,szafka na tv juz stoi,licze na to ze na weekend bede sie cieszyc tv :-)bo szczerze to sie juz doczekac nie moge jak cholera...

witam w niedziele :-):-)
wstalam juz kolo 8 :tak:...kawke wypilam :-)
obiadu dzis nie gotuje jedziemy na miasto to cos sobie tam zjemy :tak:
pospacerujemy przyjechalo duze wesole miasteczko to trzeba jechac popatrzec
i dzien zleci :-):-)

Lili udanego wypadu nad morze..fajnie wam...:-)

Larvunia to marcel mial spanie wow...:szok:

Marzenka to super ze tv niebawem bedzie ja bym tak chyba nie umiala :no: tyle czasu bez no ale dobrze ze neta masz to jakos bylo :-)
a jak dawidek reaguje na brak taty wypytuje o niego?? :baffled:

Milej niedzieli wam zycze :tak:

witam
wy chyba spac nie mozecie ze tak wczesnie tutaj:-D
ja sobie zjaralam wczoraj dekolt na naszym spotkaniu, siedzialysmy centralnie a sloncu,
wieczorem doznalam :szok: ze taka czerwona skora, posmarowalam kremisiem ale pieklo:baffled: dzisiaj w jednym miejscu juz tylko mam takie czerwone
marzenka oj do sie mlody tez ucieszy ze beda baje itp, a ty sobie seriale poogladasz:-)

Hej. My juz tez nie spimy. Niedlugo sie zbieramy i jedziemy nad jeziorko na grilla, dziewczyny z miedzyrzecza powinny wiedziec gdzie jest Chycina :). Mam nadzieje ze nie bedzie padalo i pogoda dopisze ;) Udanej niedzieli wszystkim zycze :)

reklama
niuska milego grillowania:-) ale dzisiaj ruch tutaj:-D

milej niedzieli, ide kawe zrobic i posiedziec na balkonie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry