reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jak w ulu :-D
niuskaa milego milego :tak:

czekam az moj wstanie i wanne mi uprzatnie, kurde wczoraj psa kapal i nie posprzatal po sobie :dry: pelno klaczy w wannie...
a mi sie chce polezec w wodzie :-) zrobie sobie z duza piana i bede lezec :tak: a co tam ;-)

Future przyjedziesz dzis do nas :confused:

edit:
dziewczyny Wy nie widzialyscie chyba co sie teraz nosi ;p
blahahahah jak to wczoraj zobaczylam myslalam ze zejde na zawal ze smiechu ;p
widzialyscie kapelusze ze slubu Kate i Williama :confused::-D:rofl2: Ta jedna zaraz Wam pokaze cos... z konskim ryjem zamiast twarzy normalnie powalila mnie swym kapeluszem :-D:-D:-D

http://www.pudelek.pl/artykul/32032/najdziwniejsze_kapelusze_ze_slubu_kate_i_williama_zdjecia/
ta szarobura laska :D

Ostatnia edycja:
reklama
ja to widzialam. jak rogi jelenia haha. a zęby to moglaby se wymienic! ach sie wczoraj nie popisałyśy strojem do lasu. moglysmy ubrać szpilki!!!!!!!!
dziś nie przyjade, bo zaraz przyjezdza do mnie przyjaciolka tzn kolo obiadu, a jutro jade do gorzowa. ale moze we wtorek?

dobra moj ksiaze wstal ja mykam do wanny, milego dnia kochane :-)

Future spoko, to dzis sie lenie ...., jutro tez jade do g-wa na urodziny do rodziny... ale we wtorek pewnie w domu bede... wiec do wtorku ;-) jakby co :tak:

ciacho nie spal sie na sloncu na tym balkonie ;-)

oj madzia ciezko,
dzis od rana stal przy oknie i pokazuje tata tata na niebo bo samoloty leca....
a wczoraj wzial zdjecie taty przed snem polozyl sie na brzuchu i sie wpatrywal...az lezka sie kreci w oku...

w krolewskiej rodzieni i calym tym arystokratycznym tlumie kapelusze to na porzadu dziennym ale fakt jak na ksiezniczke to mogla sobie wybrac inne nakrcie glowy ale cala reszta mi sie podoba

do mnie rodzice przyjechali...
tata lozeczko poprawil bo puscilo z jednej strony, skleil na stale ;-)
wzieli teraz Frucia na spacerek, ja nie mam sil normalnie nigdzie sie wylaniac...

zapraszam na ciasto :-) rodzice przywiezli pyyyyszny sernik izaure i jakies inne z kremem zapomnialam nazwy :-p Ale pyszne sa :-)

Hejka...
my w koncu w domu
ale sie nalazilismy nogi bola oj bola...:tak:
obiadek dobry byl najadlam sie ze masakra:tak:
ale tu cicho sza...:-)
zaraz kapanko dzieciakow i spokoj jutro w koncu szkola po 2 tyg wolnego :tak:

larvunia oj zjadlabym takie ciacho..odpoczywaj teraz jak jestes sama :-):-)

wrzucilam kilka fot do galeri zapraszam i uciekam pa :-)

cisza kazda gdzies wybyla, a mnie wczoraj uzarla pierwszy raz w zyciu meszka i to w lydke, swedzi i czerwony wielki babel:dry:
ide wyperdo...czesc rzeczy z szafy, stwierdzilam ze mam za duzo i kazde z innej parafii:dry:

reklama
ciacho podrapac :confused::-D:-D:-D
kurde ja tez bym mogla znowu porzadki w szafie porobic, ale poczekam az urodze i bede stare szmaty wywalac, bo w conajmniej powowie nie chodze tzn nie chodzilam z przed ciazy ;-)
i wiecie co... dzis rano nie wiedzialam w co si eubrac i stwierdzilam ze mam wszystko takie bure albo czarne :baffled: Ta ciaza mnie zmienila... To szok ze ja w sukienki sie ubieram... no i teraz zaczyna mnie wkurzac kolor bury ktorego mam w nadmiarze w szafie :dry:

Do góry