reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej my jeszcze wyskoczylismy do kina na 19 na rytuał, później lazania na mieście i diete szlag trafił:cool2:

ciacho my na grilla pierwsze:-D

ok laski, jutro zajrzę, miłego weekendu życzę, jutro też ponadrabiam fotki bo dziś już padam;-)

Hej, hej, a ja się wzięłam za nadrabianie BB, część zamkniętego nadrobione, ale za otwartym nie nadążę:sorry: Ale też sobie czas znalazłam na to... zaraz północ, za 7 godzin wyruszamy nad morze, a ja zamiast sobie coś poszykować, lub się wyspać, przed kompem zasiadłam:sorry::-D Oj rano będę stękać.... Co do grilla u mnie to na zamkniętym rzuciłam datę 7.05, tak szybko, bo z doświadszenia wiem że im dłużej się planuje tym mniej z tego wychodzi, ale to tylko taka propozycja, na inne weekendy majowe też jestem otwarta, to już jak Wam pasuje, byleby tylko doszło w końcu do skutku;-) No dobra zmykam, udanej majówki Wam życzę!:-)

dziendobry... :-)
wiecie ile moj synek spal :confused::szok:
od 16.00 do 6,30 nastepnego dnia! z przerwa w nocy na kupke ;-):szok:
mial chlopak spanie...

lili milego wypadu nad morze, faaaajnie masz :tak:

milego dzionka kochane, lece z psem i pozniej jakies sniadanko montowac ;-)

dzien dobry:-)
larvunia to rzeczywscie mial chlopak spanie,ja piernicze zeby juz od 16?musial byc naprawde bardzo padniety
lili mam nadzieje ze wypad nad morze sie uda,nalezy sie tobie odpoczynek
hmmm kto to jest L.A.N.A?czy ja cos przeoczylam?

haha, Marzenka - LANA to Daffi, coś jej się omieszało pod kopułą haha. zarcik. a tak poważnie na wiosnę postawiła na zmiany ;)

Larvuś spoko, ze maly spał tak ładnie, zamienimy sie?
moja śpi, ale od niedawna, zaraz sie kimne chyba dalej, ale wiecie co...ja też jestem uzależniona. z trudem się powstrzymuję, zeby nie czytać Was w nocy ;*

Witam,

Larvunia- ale ci Marcelek pospał:szok:

Lili- miłego wypadu nad morze, zazdroszczę Wam, powdychajcie jodu za nas:-p

Ciesze się że spotkanie nam się udało, szkoda tylko , że ja więcej latałam za moim szogunkiem niż rozmawiałam z Wami:dry:Czuje niedosyt!

Coś mi się wydaje, że dziś ładna pogoda będzie, więc pewnie gdzieś dalej pojedziemy, żeby nie kisić się w czterech ścianach.

Ostatnia edycja:
reklama
Future ja podziekuje, jeszcze troche i sama bede miala nieprzespane noce ;-) Mowia ze drugie jest inne wiec po cichu licze na brak kolek :-p
marzenko padl ok 16.00 przez Future bo mi go wymeczyla w lesie :-D
aneteczka czesc z rana :)

Do góry