reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marcelek kochany kuma wiecej niż myślisz. kochany...ale to dobrze, ze go nastawiasz, bo bedzie zazdrość na pewno, ale szybko minie. Marcuś kochany dzieciak.
co do ciuszków...mówisz masz...
love

reklama
WItam się i ja również z kawką.

M poszedł do pracy, więc trzeba było wstać:-(a jeszcze bym pospała.

nio my juz po spacerku po lesie, zaraz jak wstalismy poszlismy przed sniadankiem ;-) Chlodno bylo w lesie i krotko bylismy, ale bylismy z synkiem i psem :tak:

Dziewczyny udanego spotkania Wam zycze :tak:
Future moze po obiedzie razem sie wybierzemy na spacer :confused: Ale nie w domu, nie zaprosze Cie niestety niechce zeby mlody zarazil Helusie, na dworze bezpieczniej ;-) PRzyjedziesz do naszego lasku :confused: Ale po obiadku... co Ty na to ;-)

Witam się i Ja ...;-) prawie po śniadanku i wyspana :-) w nocy młody jakoś spał, wysmarowałam Go maścią, zakropiłam nosek i syropku dałam i odpukać jakby troszkę lepiej ale nie będę przechwalać żeby nie zapeszyć .. Z noska oczywiście nadal Mu woda leci,no ale najważniejsze że w nocy się nie męczył tak jak w poprzednią .... :tak:
No i tak się zastanawiam czy wyjść z nim na dwór czy lepiej siedzieć w domu? Jak myślicie?

mycha nie wiem jaka Ty masz metode, ale ja uwazam, ze puki dziecko nie ma goraczki i dobrze sie czuje (w sensie w domu szaleje nie widac choroby po dziecku) to ZAWSZE mozna wyjsc na spacer, nawet krotki, ale uwazma ze swierze powietrze jest najlepsze na choroby :tak: Szczegolnie jak chlodniej jest to widac jak smary splywaja same ;-) Lzej dziecku sie oddycha w tedy ;-)
My zawsze wychodzimy jak nie ma goraczki i mlody lepiej sypia w tedy tez ;-) Nie wiem moze zle robie, ale uwazam ze dobrze :sorry2: Doktorka pozwolila nam spacerowac :tak:

edit:
oczywiscie musisz wieksza miec czujnosc, co by nie przegrzac dziecka w tedy bo to najgorsze jest.... przewieje i doprawi sie bardziej...

No po Nim nie widać choroby poza cieknącą wodą z nosa .. Bawi się, broi :-) ...
Też tak myślę, że w domu same zarazki to nie ma co trzymać w domu a na dworze słoneczko świeci, ciepło to chyba z Nim wyjdę niech się przewietrzy ;-) dzięki larvunia i megi też ... Nie będę Go kisić w domu łobuza Mojego :-) ;-)

reklama
hej wpadam tak się przywitać tylko i lecę bo muszę trochę ogarnąc domek i młodego wyprawić:tak:
ale słoneczko ładnie świeci:-)

ciasteczko zamelduj się chociaż bo się martwię że cię nie ma.

Mycha ja też bym wyszła:tak:

Do góry