reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia dasz radę, musisz być dzielna a z chomikami dobrze zrobiłaś, ja bym tą złą przegłodziła kilka dni za charakterek:-p

reklama
ale zalamka. julka rozciela łuk brwiowy!
krew placz i w ogole kosmzar! ma fioletowego guza wielkiego i krwaiczki.
cudowanie zle si eskonczylo.
a to moja wina. nmie dopilnowalam i pozwolilam jej skakac po lozkach.

Daffi ale mialaś przeżycia. ja bym stamtąd chyba wyszła. naprawde. ja tak nienawidze chamstwa i prostactwa. i jak ktoś do mnie burczy, to i ja burcze, bo nie dam po sobie jechac.
mam nadzieje, ze następnym razem (o ile będzie) trafisz lepiej. trzymam kciuki.

larvunia - ja nie mowie, ze już chce, ale tak gadaliśmy kilka dni temu, że jedna sama Helenka bedzie sie nudzić!no ale taka prawda. a wiesz ja już nie pamiętam, bo mnie nie bolało za bardzo. tylko potem.
ja nie mowilam, ze nie chce miec wiecej dzieci dlatego, ze mnie bolało, tylko dlatego, ze strasznie się denerwowałam co z małą, jak ją zabrali, nikt mi nic nie powiedział, bałam sie, ze coś żle, nastraszyli mnie, ze nie je, ze sonde podadzą..takie pierdły, bo nikomu się nie chciało porozmawiac ze mna. straszyli, ze jak nie karmie piersia, to kroplówki...makabra. ale już mi przechodzi...

Lece sie położyć wcześniej jakieś drapanko może mi sie przytrafi ;***
dobranoc

Future dzieki. wiesz znosilam to. taka nieswiadoma bylam wsyztskiego. tak mnie juz bolaly skurze ze ja sil nie mialam. laksaiwe ktos wnocy przychodzil i mi ktg robil. ale caly czas tylko narzekane. moze poloznictwo wyremontowane jest i super ladnie to wyglada. jednak co do personelu wiele mozna sobie zycyzc. chamstwa bylo bardzo duzo.

Lana nie martw się, nic jej nie będzie, takie wypadki niestety wpisane są w dzieciństwo bo nie byłoby go gdyby wszystkiego się dziecku zabraniało.
Niedługo zapomni i śladu nie będzie.

Ja zaraz zmykam do domku, miłego wieczorku, zajrzę jutro.
Dobranoc.

Daffi ale Ucałuj Julcie ode mnie - bedzie miala szyte ? No nic jej nie bedzie wypadki chodza po ludziach i dzieciach - ja mialam 1,5 r i rozwalilam sobe czolo - oczywiscie szycie i blizna do dzisiaj :p
Odnosnie porodow - ja jestem zadowolona a rodzilam w Świebodzinie wiadomo nie bylo meega kolorowo bo ludzie sa rozni i maja rozne dni ale porod wspominam milo i oczywiscie opieke po porodzie tez - choc bolalalo cholernie ...

co do opieki po porodzie to mi nawet przystawiac malej nie pomagali. zero rekacji. praktycznie widzialm ich przy obchodzie. oczkiem etz mi kazali sie opiekowac. tylko masc przychodzily i nakladaly bo nie mogly mi jej zostawic.
wszytsko tzreba bylo samemu. mieli totalnie gdzies mnie. msyallam ze moze jako mama poraz pierwszy pomoga podpwoiedza ale gdzie tam.
radzilysmy sobie same. niezapomne etz jak mnie zbywali jak 2 tyg po porodzie pojechalam z goraczka prawie 40 stopni do spzitala. zero konkretow czy moge amal karmic a w efekcie stwierdzili ze to wykoncewnie organizmu odreagowuje i stracilam caly pokarm.

co do brwi szycia nie bedzie rana az taka gleboka nie jest. a pomyslec ze jeszcze niedawno cala i zdrowa biegala i bawila sie w piasku z Izusia katgen. ehhhh

czesc
widze ze sobie wieczorem popisalyscie jeszcze.. ja juz spalam
w nocy od 4.00 do 6.00 spie na polsnie :dry: bol brzucha mnie obudzil, wzielam nospe i tak co chwile sie budzilam, odczucia jak do @ tylko mocniejsze, przygotowuje sie organizm, ale zeby tak dlugo trzymalo... ggrrrr

dam chyba mlodego do przedszkola dzis, tak sobie mysle. Ten lek co dostal wyczytwlam w necie ze to nie antybiotyk, silny lek ale nie antybiotyk. Wiec dobrze doktorka mowila mi hehe, ja nie dowierzalam :sorry2: Mlody jak dotad raz kaszlnol, wczoraj straaaaasznie sie mi nudzil, bo co tu robic z ciezarna ciagle lezaca matka co nie :sorry2:
Najwyzej powiem w przedszkolu, ze jakby kaszlal niech dzwonia... Smarow nie ma.

a jakie plany na dzis macie kobitki :cool2:
daffi jak tam Julcia sie dzis czuje, siniak jest... biedulka...

edit:
kurde poszlabym sobie na to gdybym w ciazy nie byla... atak sie boje...gggrrr

http://www.sweetdeal.pl/home/GorzowWlkp

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki ;)
Dobrze Daffi, że szycia nie było ...
Larvunia - jeszcze troszkę i maleńka będzie z nami :) szkoda, że nie mieszkam blisko GW to tez bym sie wybrala na te zabiegi - fajne :)

Miłego dzionka życzę :)

Do góry