Kroma zdrówka dla synka, oby nic poważnego ...
Megi dzięki Wojtuś jeszcze się smara, ale tak jakby mniej tylko że kaszel mu się nasilił, rzadko odpukać kaszle, ale intensywniej mam nadzieję że szybko minie i obejdzie się bez lekarza ...
Lana każdy inaczej przechodzi poród i w ogóle wszystko i każdy inaczej odbiera zachowania innych, no a w szpitalu nie byłaś jedyna więc lekarze i pielęgniarki nie mogły przecież zajmować się tylko i wyłącznie Tobą i zaglądać 5 razy dziennie do Ciebie, jeśli coś by się nie tak działo to od tego jest dzwonek albo idzie się do pokoju i się informuje że coś Cię niepokoi, a skoro przychodziły i smarowały oczko to widziały jaka jest sytuacja i widocznie uważały że nic złego się nie dzieje więc po co nie wiadomo jak często miały zaglądać .....
No ale każdy jest inny i jedni są zadowoleni a innym nie odpowiada i tyle. Ja i wiele Moich znajomych, i też mamusiek z rodziny siostry, kuzynki itp są zadowolone z opieki tutaj. Zawsze się trafi jakiś głupek,

w tej chwili mam na myśli lekarza i dobrze wiesz o kogo chodzi, ale to nie oznacza że już wszystkich trzeba skreślić i obsmarować negatywnymi komentarzami i to samo się tyczy pielęgniarek itp .... takie życie, no ale skoro aż tak Ci było źle no to masz prawo wyboru nikt Ci nie karze chodzić tutaj do lekarza i tutaj rodzić Twój wybór Twoja decyzja i zrobisz przy następnym jak uważasz .....
No a poza tym nasza służba zdrowia jest jaka jest i nie tylko w M-czu ale i wszędzie i jak nie rzucisz kasą to zadowolona nie będziesz (zdarzają się wyjątki że i bez kasy lekarz jest w porządku i się przekonałam podczas tej ciąży) no ale cóż - życie i tego nie zmienisz .......
No i tak jak napisała
megi Ja też słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat oddziału ginekologicznego w M-czu., że ogólnie co do szpitala to można trochę się wypowiedzieć, ale jednym z najlepszych oddziałów właśnie jest ginekologiczny i Ja też tak uważam .... No ale masz prawo wyrażać własne zdanie i swoje doświadczenia......