reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

haL nie doczytam was moze wieczorkiem, kroma moze to zeby ida?
daffi a co juli sie w oko stalo?
A JA koncu bylam grzywke obciac i w koncu widze na oczy;] mlody zjadl pol sloika jablka i wczoraj pol ;];p

reklama
Pr niesttey szlalaa i skakala po lozkach a my jej na to pozwolilismy.. podziwialismy jeszcze ile energii ma w sobie przed kapiela i snem. nawet cieszylams ie ze jak tak sie nacuduje to ladnie zasnie i po chwili placz bo spadla i uderzyla o taki kant w lozku. i niesttey z zabawy zrobil sie palcz i smutek a ja mam wyrzuty sumienia. Kupilam przed chwila w aptece Arcalen i juz posmarowalam jej. Zastawniam sie czy isc jutro na to szczepienie czy odpuscic sobie i isc za tydzien. oczko ja boli a tu jeszcze szczepienie mam jej zafundowac? ehhh

pochwale sie. doszla do mnie dzis wygrana ramka cyfrowa;p

nie dawno wrocilam do domu odebralam mloda od razu, pogoda super:-) a ja szukam sandalow dla starszej i narazie to co jest to mi sie nie podoba, czy nie mozna zrobic sportowych ale w kolorach jakis dziewczecych...

ciasteczko znam ten bol. moja mama w Holandii ma kupic Julci sandalki pumy. zobaczymy czy beda jakies fajne;p

mojjjjjjjje plecy :baffled::sorry2:
prasuje.. od 11.00 i polowa dopiero :sorry2: a tyle razy sobie mowilam ze nie bede zostawiac tylko na bierzaco prasoac... oj ja glupia ja glupia :sorry2: teraz mam.
Robie przerwe na obiad, mezulek dzis ma wolne i poszedl po synka wlasnie i z nim do sklepu i z psem do lasu.... ja chwilke odpoczne. Obiad praktycznie sam sie robil, wstawilam do kombiwara nogi i sie pichca, ryz zaraz do wody wrzuce, marchewke mam z wczoraj... i gotowe ;-)
Po obiedzie czesc nastena prasowania, zaparlam sie ze to dzis skoncze co by miec swiety spokuj!!!! ggrrr jak ja nie lubie [prasowania :dry:

daffi super ramka, ty to masz szczescie ;-)
ciacho no wlasnie ja tez musze zaczac czegos szukac dla mlodego, jakis sandalkow.. jak gdzies zobaczysz promocje to mow gdzie ;-)
w sumie ja tez nie mam zadnych, w tamtym roku kupilam "jednorazowe" jeden sezon przetrwaly, no ale tanie byly :sorry2:
PR hello :-)

daffi dla takich maluchow latwiej jest cos dostac niz dla mlodziezy ale o stopie doroslego:dry: adidas ma fajne sandaly dla dzieciakow
ale juz kupilam na necie jej reeboka, czarno rozowe moze jutro a w ostatecznosci w srode beda w domu:-)
larvunia ja to teraz juz szukac nie bede bo mlodej kupilam jakies 2 tyg temu, a dla siebie tez mam, mezulo mi kupil w zeszlym roku drogie ale skorzane i warte ceny:tak:

mojemu zeszła ma teraz 38,2c, marudny jest ale też się cieszy.
lana- ale ma pizdzioszke, taki żywioł musiała coś wykombinować.

a z tymi porodami to tak, kto ma szczęście, ja miałam 2 cc i nie narzekam, ładnie zszyli mnie i nie mam zrostów, ale koleżanka w tym samym szpitalu źle zszyta i przy drugim nie wycieli jej łożyska i musiała wracać na poprawkę, tak samo z sn jednej źle utną i popęka, innej nic nie tną, tyle się dzieci rodzi im też zdarzają się pomyłki i szkoda, że kosztem nas, ale jak już pisałam, lepiej teraz rodzić niż 50 lat temu.

ciasteczko nie watpie. choc i ja dla julki malo co tu widze a znow jak sa to takie na ktore mnie nie stac;p

kroma - pizdzioszke;p hahah padlam;p
przy tobie idzie pasc na kolana.

dobrze ze malemu juz lepeij. a mial juz trzydniowke?

kroma dokadnie. tak jak piszesz. moze ja trafilam w okrssie ciezkim dla nich bo grudzien to byl wysyp porodow i moze poprostu mieli zle humory stad i ja to odczulam.
jeden szpital ale personel rozny i kazdy ma inny charakterek i humorek.

Ostatnia edycja:
ma byc juz coraz cieplej, no musze sie gdzies przejsc cos kupic....
Ja mam fajne ale na obcasie takie na paseczkach, kurde ale to wysoki obcas i raczej teraz w nich nie pochodze bo predzej orla wywine :-D
moze poczekam do czasu rozwiazania bynajmniej dla siebie, bo noga mi spuchnie pewnie... a teraz pochodze w balerinach mam jedne, rozpadaja sie ale sa :-p Dla mlodego cos musze kupic... na allegro butow boje sie kupowac z ta rozmiarowka roznie jest.

reklama
Kroma ale ty masz powiedzonka haha
Larvunia - ja też dziś cały dzień prasuje. wstałam o 7,30 jak oporządziłam małą, to wzielam sie za szafe Dżeka ;)
koszule mu poprasowałam, koszulki, na wieszaki powiesiłam. bo u niego wszystko jest na polce skotłowane, a wieszaki wiszą puste. a mi ciągle brakuje wieszaków haha.
no wiec już jego szafe mam za sobą. do mojej nie wchodZe.
umyłam podłogi i nastawiłam obiad.
ziemniaczki, karkówka w sosie z wczoraj, i buraczki....mhmmmmmmm

Do góry