reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurde mojej sobrze sie spi :tak: Na balkon ja wystawilam w lezaczku ;-) Oczywiscie w cieniu (za wietrzaca sie posciela hehehe) i okryta co by jej nie wywialo ;-)
chcialam isc na spacer, ale za parno mi juz :sorry2: Nad jeziorko bym sobie pojechala buuuuu....

Ciacho
milego grillowania :tak:;-)
megi mielgo dnia i nie przejmuj sie, popatrz na to z innej strony, przynajmniej odsiwerzone mieszkanko bedziesz miec ;-)

reklama
HEJ HEJ
już dzis lepszy nastrój u mnie... wczorraj miałam powera i jakoś nagle ujszło ze mnie... ale nowy dzień, czysta kartka trzeba się cieszy, synek 5noc z rzędu nie posikał wyrka... autko już ma zaniesionepapiery do urzędu celnego, jutro dalej działamy :-)
LARVUNIY też bym pojechała nad jeziorko, ale autko już zalane na styk do końca przeglądu, a pozatym gardło mam chore, mały też mi kaszla znowu, tzn dwa razy mu sie wyrwało, ale tak brzydko krtaniowo...
LANA trzym się kochana

Dziołchy miłego plażowania i grillowania :-)

Cześć Wam wszystkim ..
Ale skwar na dworze, normalnie szok aż się z domu nie chce wychodzić :no: wczoraj na obiadek zrobiłam zupkę (mąż pomagał) ;-) i jeszcze na dziś zostało więc nic nie robię, można na kolację kalafior ugotuję lubię taki gotowany bez niczego a mąż z bułką tartą - pomyślę .... :tak:
Spać Mi się chce, może się zdrzemnę jak młodego położę ...
A tak to nudy, ręczniki się wyprały zaraz powieszę póki słońce świeci przynajmniej jeden pożytek z tej pogody że wszystko szybko schnie :tak::-) lekko mieszkanko ogarnę a potem błogie lenistwo i czekanie na męża .... ;-) ;-)
Kroma spóźnione wszystkiego najlepszego dla Arusia na 8 m-cy.! :tak:
Lana trzymaj się, tak czasami bywa że weny i siły brak, ale przejdzie ... ;-)
Kasia fajnie że dziś nastrój lepszy tak trzymaj... :-)
Larvunia super że Michasia nie jest chora, katarek pewnie lada dzień minie, zdrówka dla dzieciaczków ... ;-)
Megi smacznego :tak:

No to miłego dzionka dla wszystkich :-) ;-)

ja dzis z nudow fotki porobilam i co... picasa nie dziala tzn nawala cos :baffled:
no to ide myc okna :dry: sie obrazilam :dry:

:-p:-p:-p

edit:
Future milego grillowania ;p
Mycha, KAsiaF czesc :)

Ostatnia edycja:
hej..jestem czytam ale pisac mi sie nie chce :no:
na dworze skwar,parowa ale od jutra ma byc znow 19 st ech...
zaraz biore rower i jade na plac zabaw...

milego grillowania tym grilujacym dzis zycze..!!

Pozdrawiam:-):-)

LARVUNIA cześc ;-)
wszystkim cześc :-) jeszcze raz ;-)

młody śpi, pranie powiesiłam, młody na obiad dzisiaj owocową zupke zje sobie albo smażony makaronik, zobacze co wybierze ;-)
M też śpi, dam mu dzisiaj odpocząc,a, raz na jakiś czas niech ma dzień dobroci, morda... Pranie powieszone, i sie obijam... eh, woda taka w basenie ciepła a ja chora jestem :-/ a u nas na piątek ochłodzenie zapowiadają, niby tylko na weekend

MADZIA jeśli mogę wiedzie, gdzie mieszkacie?

reklama
no wlkoncu mi mloda padla...
nie wiem ile ale dluuugo nie spala i sie prezyla mi kurde
ale spi w koncu
a ja skonczylam rosolek robic jakos mi sie zachcialo go...

mezus tez z synkiem juz wrocili i rozpala grilla wlasnie ;-)
wiec grillowania czas zaczac ;-) szkoda ze nie moge redsa wypic :sorry2:

Do góry