reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc wieczornie

co tam cioteczkiu Was... mi mloda dzis koncert dala, ledwo zyje, cos ja bekania mecza... zapodalam herbatke ale doslownie 5 lyzeczek wypila i jak jej sie odbilo to ktos kto by stal z boku i nie patrzyl powiedzial by ze jakis facet beka :-D :baffled:..odrazu zasnela... uuufff.... bidulka moja kochana

rodzice u mnie byli jedni i drudzy, ciasta pojedli, mama salatki przywiozla ..... i pojechali....
Moj ma juz urlop do 22 sierpnia.... czy ja z nim tyle w domu wytrzymam :baffled::rofl2:

Future pokaz jakie nosidelko macie

halo;]ciacho- byalam wczoraj na pierwszym wykladzie na PJ:D;pmielismy budowe auta i Pan sie zdziwil skad ja tyle wiem az pytal czy ja jakis mechanik albo maz;p
daffi ale strata masakra;p

Ostatnia edycja:
ciacho jeszcze instruktora nie mam na razie wyklad mialam z takim grubszym w okularach
a instruktora jazdy kiedy sie wybiera i kiedy pierwsza jazda?

Dzień dobry, zajadam śniadanko dopiero, dziś się wygramolić z łóżka nie mogłam...
Wczoraj kupiliśmy większe autko ale dobrze go nie widziałam bo mąż wrócił nim późno, dziś olukam jak wróci z Żar bo jechał na badania....
Daffi....to się polało słyszałam jak u mnie na osiedlu mówili...:)

reklama
Do góry