reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a co tam wogule u asi tez sie nic nie odzywa cos......
pewnie jakbym pracowala to tez nie mialabym sil na plac zabaw a tak to co robic,w domu bede siedziec to zle a tak miedzy ludzmi i nie mysle tak......

reklama
Najlepsze życzonka imieninowe dla każdej Ani na naszym forum...szczęścia i morza miłości:-) Buziaczki !!!
A mój szanowny małżonek pojechał z kolegą oglądać nasz nowy nabytek, który przypuszczalnie zakupimy, zobaczymy co z tego będzie....szczerze nie cieszę się na nowe autko wolałabym zainwestować w inne rzeczy;( no ale cóż poradzę....

Witam dziewczynki :) Oj Marzenka święta racja jak sie pracuje to juz sie nie ma choty na plac zabaw ja niesttey nie mam wyjscia wracam z pracy i heja z mała na dwór i tak do nocy ale czas leci a nim się obejrzymy będzie wrzesień i rotacje ;) już się nie mogę doczekać, że też nie idzie przesunąć tego sierpnia :)
Ja zaraz mykam do Św, a jutro zabieg na oczka brrrr ... aż mi szkoda tych okularków pewnie będę tęsknić no ale :) będę mogła nosić przeciwsłoneczne bez problemu :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH AŃŃŃŃ Z FORUM :*** ANUSIE - 100 LATEK :)

ja szybko sprzatam puki mala spi... teraz chwila przerwy bom sie zssapala ;-)
pozniej gosci bede miec, wiec milego dnia, pewnie wieczorkiem dopiero lukne tu :-)

hej ho. dziękuję wszystkim za zyczenia, i oddaję również Annom ;)

moja mała zakosztowała noszenia w nosidełku i chuste odrzuciła na dobre...buuuuuu, ale powiem szczerze, ze w tym nosidełku jakoś mi wygodniej haha. teraz ją usypiam w wozku, bo jest nieznośna dziś. niby zmeczona, niby sie usmiecha, zaraz sie krzywi...eh dom wariatów. usypiam ją, może przejdzie ...

Dzień dobry...

Ja od 7 na nogach, od 8 na mieście do po 11 na badaniach w końcu byłam, jaka ta glukoza "PYSZNA" była :baffled: normalnie fuj, mało brakowało i bym zwymiotowała a drugi raz w ten sam dzień chyba nie dała bym rady takiej ilości tego wypić... ble, fuj... :no:
Po wypiciu po godz. pobrali krew a Mycha czyli Ja :-p padłam na jakąś chwilę :tak: szok. . .

Mycha jest dokladnie jak piszesz. obaj recydywisci. i oberwalo mu sie teraz. i ze podobno ten Tomek Wierzbicki to kawal gnoja... a ten Stachu co zabil niby takii zly az nie jest.
doigral sie. etraz to juz w sumie chyba mam pewnosc ze to tego goscia u mnie wtedy szukali. obok mnie przeciez mieszka Flak.. brat tego co ma przytulisko w mczu i schodzi sie to rozna melina.. moze do niego ten wierzbicki przylazil a ktos nagadal ze u nas jest przebywa. w kazdym razie chyba mam spokoj z wierzbickim.

Madzia faktycznie duzo za duze ma wojtus te wyniki.. i jakos nie diziwe sie ze cie to martwi. podejscie lkearki chyba dziwne jest... a u kogo bylas?
ja ci powiem tak... mi juz nawet bujalska podpada czasem.... teraz wole jechac prywatnie to Antonowicza. naprawde super lekarz i zna sie na rzeczy. moze on zobaczy te wyniki i ci cos wiecej powie? na forum jest tez ekspert pediatra... z ciekawosci napisalabym post w dziale eksperckim wsyztsko co dolega wojtkowi dlaczego badania byly robione i jak wygladaja wyniki. zobaczylabys co ekspert spoza naszego rejonu Ci odpisze.
Mnie teraz mneij bedzie... mama przyjechala na tydzien czasu wiec musze sie nia nacieszyc.

A mycha mialam ci mowic... to dziecko w sierczu co zginelo wtedy pod tym traktorem to jak sie okazuje jakas rodzina moich tesciow.
a dla ciebie kim ni sa? znajomymi tylko? bo sie moze ejszcze zaraz gdzies okaze ze po czesci rodzina jestesmy ale taka bardzo daleka;p

MADZIA sto lat kochana! Zdrowia, szczescia i spelnienia marzen:)

A na martwią Mnie, jak uda Mi się pobrać trochę kału, zaniosę do badania i potem jeszcze dodatkowo z tym wynikiem pójdę do lekarza, ale wtedy już do innego na pewno nie do tej co byłam w piątek. . . a mogłabyś Mi Daffi podesłać linka z postem gdzie mogłabym się poradzić tego eksperta co do tych wynikow bo nawet nie wiem gdzie mam tego szukać. . . :zawstydzona/y:
A co do tego dziecka z Siercza to nie jest Moja rodzina, ale znam ich trochę i mieszkają niedaleko Moich teściów. . .więc nie jesteśmy rodziną :-p

Hej ja w przelocie wpadam podziekowac wam kochane za zyczonka urodzinowe
milo mi ...:-):-)

teraz leczo gotuje a pozniej na zakupki do lidla smigam musze jakiegos torcika kupic bo jutra mama przyjedzie z siostra :tak:

Mycha warto przejsc sie do innej doktorki niech spojrzy na wyniki bedziesz spokojniejsza :tak:
polecam Preisa prywatnie....moze znasz go?

To milego popoludnia :-)

Madzia nie tyle znam (bo nie byłam u Niego nigdy), :no: ale dużo na jego temat słyszałam. . . :tak: i tak już się z mężem zastanawiamy czy właśnie nie jechać bądź iść prywatnie z tym Naszym łobuzem i jego wynikami, prywatnie to zawsze inaczej patrzą i bardziej się przykładają aniżeli tak normalnie na kasę na odpier**l wszystko robią... :-( :no: :wściekła/y:

reklama
Do góry