reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc
jejku nawet na neta dzis czasu nie mialam tylko troszke rano z Wami posiedzialam
bylam u taty na imieninach do wieczorka a jak wrocilismy to mala sie zajmowalam, cos spac nie mogla i stekac zaczela mi az zwymiotowala, chyba sie przejadla i teraz od 30 min mi spi.... a mezus jak wrocilismy dwa ciasta mi upiekl :-) Wzielo go na pieczenie hehehe nigdy mi nie piekl a odkat urodzilam Misialinke juz trzeci raz mi piecze :-) Jutro mam imieninki rodzice sie zjezdzaja i sie stara ;-)

no dobra jutro Was postaram sie poczytac, wybaczcie ze tak samolubnie teraz o sobie...
DOBRANOC :*

Dziewczynki wpadam na chwilkę mam zalatany tydzień ciągle kogoś imieniny az sama chcialabym posiedziec juz w domku :(
SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :
MEGI, MADZIU : 100 latek oraz wszelkiej pomyślnośći !!!

p.s. Megi - zazdroszczę prezentu od męża :( ja na mojego jeszcze długo muszę czekać ;(

helomarzenka- dzieki;]ciacho- poczynilamkrok, zapsialam sie do ogniwa;p ale jeszcze moge sie rozmyslic bo nie zaplacialam;p ps. gdie robilas badania? bo on mi jakas babe ze sportiowej polecal...

Hey Dziewczynki;)

Wczoraj mnie nie było, bo jakoś nie było czasu w pracy kupa pracy!

A u nas ok i, weekend wesoły i zabawowy.
Madzia, Daffi ja nie wiem nic na temat tego zabójstwa, tylko to co wszyscy mówią. Nie znałam i nie kojarzę nawet, może tego Stacha co zabił to widziałam parę razy.

W czwartek przyjeżdżają do mnie moi rodzice;) Ależ się cieszę!!!!

Spóźnione urodzinkowe życzonka, dla Megi i Madzi! Wszystkiego naj.!!

Annom wszystkeigo NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!

Uciekam do pracy!

Katgen pewnie sie dzialo w weekend co nie:-)
u mnie dzis brak planow...jedynie plac zabaw plac zabaw i plac zabaw:-D
moze dzis bedzie cieplej niz wczoraj:-)
a gdzie nasza ANNES sie podziewa?kupe lat u nas nie byla

reklama
halo Marzenka- a ja nie mam sily na plac po pracy ale wczoraj sie przemoglam mloda sie wylatała z Rafałem Asi, a mlody siedzial w wozku i obserwowal dzieciaki nawet hustawke zaliczyl;]

Do góry