reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej laseczki, czasu nie mialam wczesniej
madzia 100 latek kochana!!!!!

mycha idz gdzie indziej spytaj sie o wyniki, nawet babeczki z diagnostyki co robia te wyniki lepiej sie znaja niz niektory lekarz, smutna prawda

hej

Madzia sto i sto i jeszcze raz sto lat :)

Padam od nadmiaru wiedzy, potem napiszę, dzieci żyć już nie dają

u nas rano bylo 11 stop jak dla mnie porazka, normalnie jesienia dawalo:dry: mam nadzieje ze bedzie takie cieplo w tym tyg jak zapowiadaja
bo dla mnie temp.20-23 stop jest do doopy, zywczajnie zimno ot co
ja kocham temeprature tak 27 max 30 stop. a to chyba pomarzyc juz raczej moge

u nas rano bylo 11 stop jak dla mnie porazka, normalnie jesienia dawalo:dry: mam nadzieje ze bedzie takie cieplo w tym tyg jak zapowiadaja
bo dla mnie temp.20-23 stop jest do doopy, zywczajnie zimno ot co
ja kocham temeprature tak 27 max 30 stop. a to chyba pomarzyc juz raczej moge

no masakra z ta pogoda typowo jesienna jest...
jak widzialam u nas to do konca tyg ma byc 20-22 st...

ale niby slyszalam ze sierpien ma byc goracy ale co z tego jak u nas juz wakacje sie koncza 18 tego....

ale czy to prawda to nie wiem...:baffled: czy tak bedzie..

dobra ide jakis ciuch na jutro sobie wyprasowac bo w mej szafie same pogniotki sa haha :-D

madzia ja pamietam jak sie mialo nascie lat to sierpien prawie zawsze byl cieply a teraz rano wstajesz i nie wiesz co cie
czeka:-D:-D:dry: jak gdzies jedziemy to zawsze mam dodatkowa torbe z cieplejszymi ubraniami i krytymi butami
ja tez mam duzo ubran gniotkow, tzn.wyprane wrzucone i szafy :-D albo wyprasuje powiesze a i tak miedzy innymi sie gdzies pozagina material

mileo wieczoru laseczki uciekam mam zajecie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry