reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc wieczornie
ale tu stypa jakas.. malo dziewczyny piszecie cos...
Future stesknilam sie, moze jakis wypad na spacerek czy cuś...
ja dzis gosci mialam znowu ;-) i dzien zlecial... jutro przemeblowanie w pokoju dzieci robimy, cos mi ustawienie mebli nie pasi.
Caly dom spi tylko nie ja... chyba tez sie zaraz poloze...
Future eee-tam ja wole chuste ;-) bardziej Misiulke czuje w tedy jakos nie wiem, moze jakbym miala nosidelko inaczej bym gadala ;-)
ciacho WSPOŁCZUJE! ale musialo bolec....

reklama
no ja chuste niestety schowałam do szafy, mała się w niej wścieka. a w nosidełku sie chichra i obserwuje. a poza tym taka już duza, ze w nosidełku spokojnie może fikać. ja też się stęskniłam, możemy się zobaczyć, bardzo chętnie, ale nie jutro, bo ja jade do gorzowa odebrać kojec dla małej ;) i zawieźć mame, bo jedzie nad morze z dzieciakami na obóz. wiec moze w pt? dogadamy sie.

A co tu takie pustki są? Jak to??? Gdzie jesteście?

Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym tygodniu, jutro biorę urlop! :) Mama jeeeeeeedzie :)

Zostają do następnej niedzieli. Ale fajnie;)

katgen pustki pustki ja tez lukam i nikt sie nie odzywaja tez od jutra urlop i potem jeszcze caly tydzien ;] A z pt/sb jade z M do Krakowa. Amelka do brata a Jasiek do moich rodzicow. Chyba 2 raz w zyciu gdzies z nim wyjezdzam;p no dobra 3 bo jeszcze przed slubem bylsimy sami nad morzem ( w sumie to z jego siostra) a teraz bedziemy sami;p

reklama
Hej wszystkim !!
ja dzis wolne sobie zrobilam zeby z matula posiedziec...:-)
za godz smigamy na miasto to zejdzie nam sie pol dnia to czas zleci..
na obiad mama zrobila kopytka to sie podsmazy i zjemy zaraz..:tak:
pogoda sliczna slonko swieci...

Katgen to fajnie ze rodzice przyjada posiedza z izulka troche :-)

Pr milego wypadu wam zycze...!!

no to zycze wam milego pieknego dnia :happy:

Do góry