reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam wszystkich.
Pustki jak to w weekend bywa a że ciepło za oknem to już w ogóle :-p
Ja się obudziłam po 7 jak synek śpi to Ja szurnięta wstałam zamiast korzystać a jak On wcześnie wstaje to nerwy mam że nie da pospać hihi :tak: no cóż... Jeszcze trochę to w ogóle nie pośpię, ale co tam dam radę dziś jakoś optymistycznie do wszystkiego nastawiona jestem :tak:

Miłego dnia życzę wszystkim i udanego weekendu ;-):-)

witam laski

u nas ząbek się przebił pierwszy :)

Lavrunia- mnie to nie szokuje jego śmierć. Są gorsze rzeczy.

Mycha i Megi, jeszcze w tych samych terminach urodzicie.

Masakra jakie nudy, My wczoraj byliśmy na grillu a dziś nie wiem co będziemy robić, mąż coś kombinuje ale co z tego wyjdzie to nie wiem.... Nie chce Mi się już w domku siedzieć bo od września to większość czasu w domku będę spędzać więc teraz jeszcze trzeba korzystać.....

Witam

My wrócilismy ze spaceru. Wlazłam do coccodrillo i na przecenach obkupiłam młodego - 150zł wydałam, ale kupiłam ciut większe może jeszcze za rok będą dobre. Szukłam tych tenisówek, które kupiła Kroma za 7zł, ale już przebrane i dla mojego numeru nie było, same małe do rozm.22.
Teraz zjedliśmy obiad, a potem to pewnie jeszcze gdzieś podjedziemy, bo szkoda na taką pogodę w domu siedzieć.
Młody ma dziś energi za kliku od rana, a spał tylko 0,5godz w dzień, myślałam , że bedzie marudny,ale humorek mu dopisuje, biega i szlaeje przez cały czas.

hej. właśnie odebrałam młodego od mamy, wczoraj był tam na nocce bo ja szłam na bulwar na piwko z K. Odwiedził go najlepszy kumpel i mama mówi że omal chaty nie rozwalili :) a niby gips miał go ograniczać;-)
jakaś taka senna jestem, nic mi się nie chce, posiedzi chyba na balkonie bo weny nie mam jechać gdziekolwiek:-p

kroma gratulacje ząbka:-)

aneteczka a dla starszaków jakieś rzeczy też były? kurcze tak blisko mam to cocodrillo a jakoś dojść tam nie mogę:sorry2:

reklama
Do góry