reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej

Dziewczyny znacie jakąś sprawdzoną, dobrą i oczywiście nie najdroższą ekipę remontową?
potrzebuje do mieszkania, bo ta co miałam w ostatniej chwili mi odmówiła, bo nie wyrobią z poprzednim zleceniem.

hej. Ja juz po badaniu. NIc nie wykryli odnosnie mojego schorzenia ale znalezli cos na plucach jakies zmiany :/ i sie boje zeby to cos z rakiem sie nie okazalo bo moj tato chorowal na raka pluc wujek tak samo ale oni palili a ja w zyciu papierosa nie zapalilam no moze kiedys dla sprobowania ale tak nalogowo to nigdy....

Aneteczka a o jakie dokladnie prace ci chodzi?? bo moj M jest elektrykiem i jakbys miala cos zwiazanego z elektryka to moj M moze ci zrobic i to niedrogo.

hej. my juz po, spedziliśmy tam 4h:confused2: poradnia, zdjęcie gipsu, skierowanie na rtg, tam kolejka z tym zdjęciem powrotem do poradni, tam naświetlanie gabinetu i przerwa pół h, a póżniej zakładanie kolejnego gipsu....oszaleć szło:baffled:
no ale grunt że ładnie się zrosło, założyli mu jeszcze na 1,5 tyg bucik gipsowy ale już może zaczynać chodzić i taki krótki jest więc nie jest źle:tak:
dzięki za kciuki:tak:

daffi współczuję, może to faktycznie od antybiotyku...

aneteczka powodzenia w odpieluchowywaniu:-p z remontem niestety nie pomogę bo nie znam za bardzo nikogo:no: mój wujek maluje i kładzie płytki ale on to wiecznie zajęty, mi obiecywał odmalować tą chatę i ciągle czasu brak:-p

niuska nie przejmuj się, może to nic takiego. trzymam dalej kciuki. a co konkretnie ci powiedzieli?

głowa mi pęka...nic mi się nie chce przez to:confused2:

Aneteczko nie pomoge w sprawie ekipy remontowej...:(

Martucha no to swietne wiadomosci:) bardzo sie ciesze ze noga ladnie sie zrosla i ze juz niebawem pozbedzie sie gipsu na dobre:)

niuska super ze nic nie wykryli i nie martw sie na zapas z tymi plucami! wsyztsko bedzie dobrze! zobaczysz:)

Julka dzis odkad wstala czyli od 13 nie miala ani chwili temp. zaliczyla tez krociotki spacer po zestaw dla gosposi;p
kupilismy jej filizanki, dzbanuszki sztucce i talerzyki! jest nimi zachwycona!:) mam nadzieje ze bedzie lepiej. teraz zdarzyla sie juz tylko raz taka luzna kupka. chyba wychodzimy na prosta:)

Ostatnia edycja:
martucha- całe szczęście , że z nogą już dobrze i będzie można ściągnąć gips, pewnie już doczekać się nie możecie chwili jak będzie mógł znów biegać.

niuśka- mnie chodzi o fachowca od płytek, ścianek działowych itp., paneli

reklama
Hallo z wieczora i po ciemku:-p Dzionek nam minął nawet całkiem fajnie, znów nachodziliśmy się, najedliśmy itd..dzionek zakończony grillem bynajmniej w moim przypadku bo mąż z siostrą wybył jeszcze zobaczyć na imprezkę potańczyć a niech się wybawi jak ja nie mogę to z siostrą niech idzie na te 3 godzinki zobaczyć...
Daffi cieszy mnie fakt że z Julką lepiej i oby już tak zostało:tak:
madziarena 2 miesiące to już nie dużo żeby szybko czas minął, zdróweczka dla Amelki;-)
larvunia nie ma jak w domku i po remoncie, teraz można się łazieneczką pochwalić:tak: no i grunt że jesteście w domku bo wszędzie dobrze ale w swoim najlepiej:-)
mycha my obie się za siebie weźmiemy po porodzie:tak: ciekawe ile moje dziecię waży 18 idę do lekarza to się dowiem co nowego...
aneteczka powodzenia i wytrwałości w odpieluchowaniu:tak:

o kim zapomniałam to przepraszam:sorry:
dobranoc

Do góry