reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witajcie, ja zabiegana, nic widzę, że oprócz choróbsk się nie dzieje na forum. Zdrówka dla wszystkich chorych maleństw

Madzia- kondolencje moje dla ciebie.
Madziarena- zazdroszczę wyjazdu i też bym gdzieś się urwała, bo dokąd mam dzieci to nigdzie nie wyjeżdżam
Megi- fajnie, że masz z kim iść, u mnie wszystkie babki zajęte, jak nie dzieci to praca i nie mam z kim wyjść, a mam taką ochotę. Miłej zabawy należy się tobie.

Mój Aruś ząbkuje i ciągle mi wisi na rękach, mamy urwanie z budową, kasy idzie, że szok, czekamy na następną transze kredytu.

reklama
future milego szalenstwa:tak: kroma to u ciebie tez "wesolo" oby szybko wylazly zebole
oj jesien bardzo daje popalic:dry: larvunia jak dzieciaki? madzia napisz jak ci egzamin poszedl
katgen a ty co sie nie odzywasz?

Jejku jakie tutaj pustki są szok normalnie :szok: na weekend nie raz większy ruch był niż teraz w tym tygodniu...
Szkoda, że takie pustki no ale jak dzieci się pochorowały to niema czasu za bardzo na forum a i future wyjechała :tak:;-) no właśnie future udanego wyjazdu itp.! :tak:
Larvunia jak tam dzieci?
Madzia jak tam egzamin? I jak ogólnie samopoczucie, i co zabierasz dzieci do Pl na pogrzeb?

Miłego wieczorku życzę :tak:;-)

Hej :-):-) wrocilam dopiero o 16
i zaraz znow jade tym razem do kosciola na zebranie w sprawie komuni mlodej :tak:
ciekawe czego sie dowiem

Mycha egzamin ok,latwy byl ale wyniki dopiero za 6 tyg :tak:
a dzieci jada tez do pl ale zostana z tesciowa w slubicach :tak:
dzis juz mi lepiej wczoraj byl najgorszy dzien,ryczec mi sie caly czas chcialo dzis juz jako tako przeszlo...dzieki ze pytasz.

Kroma co z budowa nie tak ? oby zabki szybko wyszly :tak:

Future baw sie dobrze :-)

megi to mezus baluje haha :rofl2:

Larvunia jak tam maluchy?

To tyle milego wieczorku

Madzia- z budową wszystko dobrze, ale chłopaki za szybko robią, bo myśleliśmy, że teraz fundamenty postawimy i będzie czekać przez zimę, a że zima się spóźnia to stawiają teraz ściany i potem już dach pójdzie i będzie schło.
też widzę, że masz roboty, trzyma kciuki za wyniki.

bry wieczornie....
dzieci no nadal chyrlaja...
zla jestem i mam zal do tesciow... bo musialam z chorymi dziecmi odwozic mojego do pracy :dry:
nie mogli po mojego przyjechac, bo... mieli wazniejsze sprawy
mam zal... i focha i postanowilam ze nie zobacza wnukow az zatesknia i sami przyjada! Taka bede!

Ostatnia edycja:
larvunia nie dziwie sie ze jestes na nich zla ale to niech Twoj M z nimi pogda to jego rodzice,
czy on nie chce sie prosic?
a to ze cos tamtym kupila to moglaby sobie darowac mowienie o tym, bardzo nieladnie z jej strony:no::no:
widac ze taktu za grosz nie ma:sorry2:

kroma to dobrze ze tak im szybko ida jak nie przymrozi to bedziecie miec stan surowy zamkniety:-)

kurcze nie wiem co tacie pod choine kupic, wieczny problem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry