reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry:-)
dawid juz przylazl do lozka o 6 ale na cale szczescie jeszcze leza :-)
owca robilam ciasto marchewkowe:-)
kasia u mnie w grudniu minie 6 lat jak jestesmy razem:-)no leci ten czas leci:-)
larvunia no no to sie musialo dziac:-D
ale pada masakra jakas..musze do lidl skoczyc maja fajne posciele dla dzieci i te klocki drewniane:-)pod choinke bedzie:-)
ja dzis pewnie tez caly dzien poza domem juz teskno mi za porzadkiem :eek:ale mysle ze do piatku bedzie juz po remoncie bo my sami bedziemy malowac kuchnie ale mysle ze to pryszcz bedzie bo sciany nowe biale:-)a ile sprzatania mam:szok::szok::szok::szok::-D
milego dnia:-)

witam poniedzialkowo u nas jeszcze nie pada ale cosik zaczyna kropic:baffled: niby jutro ma padac snieg
zreszta caly tydzien ma byc taka doopowata pogoda:sorry:
ja nie mam jeszcze wszystkich prezentow musze polatac po szukac

witam z kaaaaaaaaaaaaaaaaawą.... nawet nie slyszalam jak moj do pracy wychodzil, masakra.
marzenko szybko zleci do tego piatku :tak:
befatko tyle razy pytalam juz Cie co slychac a Ty dalej nic... no nie ladnie nie ladnie, zlewac kolezanke :-p Pewnie znowu wpadniesz za tydzien lub dwa "jak po ogien" i nie napiszesz co tam u Was :sorry: Normalnie siegne zaraz i nakopie w 4 litery zobaczysz :-p

edit:
ciacho czesc
ja prezenty mam , tylko dla mamy jeszcze nic ;p

cale szczescie ze u nas sie nie robi prezentow:-Dmam problem z glowy:-Dtylko dla dawidka bo on najmlodszy :-D:-D
no wlasnie befatko trzeba tobie nakopac:-Dbo sie ociagasz:eek:
ciasteczko jutro snieg!!nie no jakies zarty!!pewnie nie bedzie padal:-Dbo jak to tak dzis deszcz a jutro snieg hehe nawet jesli to szybko by zniknal:-D

z dwojga zlego to juz lepszy snieg niz deszcz ze sniegiem
ale juz ma byc tylko po kilka stopni wiec grudniowa pogoda sie klania:-D

reklama
Witam co za pogoda
padalo a nawet grad padal takie male fajne biale kuleczki haha ale juz przeszlo:tak:
dzis dziec mnie wkurzal od rana bo nie chcial isc do przedsz. ale jakos go przekupilam kaloszami ze moze ubrac wiec poszedl w kaloszach haa :-)
ale ja sie spoznilam przez niego cale 30 minut bo o 8 mielismy my rodzice dac pani prezent bo sie skladalismy bo dzis ma urodziny i jak przyszlam to bylo juz po wszystkim siedzieli i zajadali ciasto ech...trudno :tak:

na 11:30 lece na szczepienie z psiakiem ostatnie i dopiero za rok , troche mnie te szczepienia tu wykosztowaly :tak:no ale chcialo sie psa to teraz trudno..

Jutro mikolaj a ja nic dla dzieci nie mam :no: chyba pierwszy raz nic nie dostana :no: bezsensu kupowac slodycze jak maja na codzien a zabawki jak cos to pod choinke wiec nawet nie mam pomyslu na mikolaja...

Larvunia fajnie ze masz zamowienia dodoatkowa kaska wpadnie :tak:

Do góry