reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond na pewno wszystko jest ok, nie martw sie bo sobie zaszkodzisz
a wiecie co moje dzieciaki dzisiaj wywinely:oo: normalnie myslalam ze zawalu dostane
mloda pociagnela za klamke od drzwi toalety ale starsza tez trzymala z drugiej strony i pojechala razme z drzwiami, stopa podbila drzwi i wylecialy z zawiasuw i drzwi polecialy na przedpokoj a ona razem z drzwiami
myslala ze drzwi polamaly ze sobie cos zrobila,
dobrze ze mloda zdazyla uciec bo by ja przygniotlo, a tak okleina na drzwiach pekla w dwoch miejscach ale udalo mi sie to zamaskowac, listwe drewniania na scianie odrapalo:surprised:ale co mialam nerwa i morde to moje

reklama
Hej...
ja obcielam szymka i teraz sie kapie
zrobilam sobie sos pieczarkowy na jutro bo z rana musze na miasto jechac to obiad bedzie zrobiony :tak::tak:
chcialam sie pochwalic ze moje dziecie - hancia miala test z niemieckiego w szkole i napisala na 41punktow na 45 :tak:
wiec dobrze jak na nia :-):-) ciesze sie :-):-)

blond sie stresuj sie i nie martw na zapas napewno wsio jest dobrze :-):-)

Ciacho :szok: ale daly popis hehe dobrze ze nic sie nie stalo...nie chcialabym cie widziec w akcji ;-);-)

ja kiedys z bratem pobiłam szybe w drzwiach bo ja chcialm pilkarzyki wziac a on mi zamykal drzwi i sie tak szarpalismy ze szyba poszla:p
Owca- zdolna Hanulka;] a jak Szymka cielas maszynka?

Ostatnia edycja:
owca o to gratki dla mlodej za test, pieknie jej poszedl:tak::-) a ja na nie nakrzyczalam ale przez to zajscie to az mi sie slabo zrobilo i musialam usiasc
pr to tez niezla bylas:-D tu taka mala szybka ale cale szczescie nie wyleciala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blond- będzie dobrze, w sumie to może ma mało miejsca, albo pępowina mu przeszkadza, mój też miał na koniec niskie tętno ale leżałam w szpitalu i codziennie mnie podłączali.
Owca- super młoda się spisała, poliglotka wam rośnie.
Yolanta- dzięki, teraz będę czekać jak głupia na telefon czy mnie wezmą na rozmowę, chciałabym ale nie wiadomo czy się im spodoba moja kariera zawodowa :-)
Ciasteczko- ale masz siłaczki, też bym wyszła z siebie, ale widzę, ze zaradna jesteś i sobie poradziłaś z drzwiami, ciekawa jestem co moje zmajstrują jak starsze będą.

Kroma fajnie by bylo jakby sie odezwali:)
Owca gratki dla mlodej.:) a co do ciecia wlosow to ja mlodego w sobote cielam:) tylko on ma takie wlosy ze maszynka nie ida bo sie zapycha i placze wiec trzeba recznie co u niego jest proste dosc bo nie wiedac za bardzo jak jest krzywo:p

Ciacho:szok: a podobno dziewczynki sa takie spokojne:eek:
Ania zapomnialam GRATKI !!!:)

Jeszcze kukam na chwile
mlody juz spi a mloda lezy :tak::tak:

PR tak cielam maszynka zawsze tak robie :tak:
Blond to w sumie tez dobrze nozyczkami i tak nic nie widac czy sa schody czy nie :-D..dobre takie wlosy pod tym wzgledem ;-)

Kroma moze sie uda badz dobrej mysli :-):-)

Ciacho nie dziwie ci sie.....:no: tez bym miala i stresa i nerwa :tak:

Uciekam na dzis dobranoc :tak:

reklama
Witam

Blond- mojemu malemu tez pod koniec tętno skakało tzn raz było w porządku, potem za małe, chodzilam też codziennie do szpitala na ktg pod koniec, aż w końcu mnie na patologię schaltowali. Na pewno wszytsko będzie dobrze, a w razie czego jakbyś malego nie czuła jedz na IP.

Madzia- gratki dla Hani, zdolna jest:-)

ciacho- wow to masz dwie pudzianki w domu:-Dja kiedyś szybę ręką rozwaliłam goniąc siostrę, do tej pory mam bliznę na ręce.

Kroma- trzymam kciuki, a nóż się uda.

U nas nic nowego młodego położyłam, idę zaraz się kąpać i pewnie dziś wcześniej spać pójdę, bo zmęczona jestem.

Do góry