reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziarena co ty gadasz u was padalo?
a u nas nic tylko cos sie zanosilo pogrzmialo i przeszlo bokiem...
no u mnie koniec zakupkow..hehe no chyba ze znajde jakas fajna marynarke:-Dpoki co chce zrobic se zelowe na stopy ale cholercia niewiem gdze tu u mnie jest ktos dobry...
ja juz wykapana zaraz ide poczytac mlodemu... ..jutro znow do pracy ale niedziela spokojnie wiec oki:tak:

reklama
kroma kochanie to nie boli mnie przy szyi tylko w kregu piersiowym
bylam w szpitalu
dala zastrzyk i powiedziala ze w poniedzialek do swojego rodzinnego neich da na przeswietlenie i ona ma leczyc, teraz tylko pomoga mi zastrzykiem i jakies tabletki dali za 60zl witaminy niby "B" jakies tam i w saszetkach przeciwbolowe cos jak mnie znowu chwyci.
Boli caly czas tylko ze lzej... Dziwny to ból bo stac moge opszec sie juz nie jak siedze, jak spojrze w dół to ok ale juz bardziej np na pasek u spodni juz nie spojrze bo napitala mnie z tylu plecow jak klatka piersiowa. Stojąc przodem np jak wieszam ciuchy na balkonie to w lewo juz nic nie powiesze, musze na wprosty byc i tez za bardzo sie nie wychyle bo zaraz mnie kłuje na maxa. Nigdy az tak mnie nie bolalo.... masakra jakas, ale juz lepiej jest. JA mam problemy z plecami juz od dawna...

kroma dzieki, ja mam kremy z pharmaceris i babydream, i z avonu, i z hesiem się smarowałam, i spoko, a teraz sie nie smarowalam wogole. bo ja nie lubie...wr...i takie rzeczy no. ale jak mi te m,oje nie pomogą, to się bede ratowac tymi twoimi. dzieki.

larvunia a moze cie przewialo co? to chyba najbardziej prawdopodobne. moze spalas przy otwartym oknie.

ja zmarzłam teraz przed tv, ale czekam bo o 23.15 jade do głownej drogi po menża. ;))

witam niedzielnie
ale pogoda paskudna...
future i co masz juz meza?:-D
ja juz wstalam pije kawke w ciszy:tak:uwielbiam tak;-)a pozniej do pracy mykam:tak:

dzien dobry, juz druga noc zle spie:dry: mezus mowi ze pewnie przez pelnie i chyba ma racje
larvunia wspolczuje bolu ale moze masz jakiegos nerwobola, zle cos zrobilas, przewialo czy cos...
future mi wyszedl w pierwszej ciazy rozstep miedzy posladkami :baffled::-D w drugiej ani jeden:-)
marzenka uu to dzisiaj do pracy:baffled: ale moze bedzie spokojnie

Cześć dziewczyny

marzenka miłej pracy, oby szybko zleciało
Future przykro mi z powodu rozstępów.. ja mam sporo na brzuchu i nie tylko po ciąży .. staram się jakoś z nimi pogodzić.. Ale ja mam taką skórę bardzo cienką.. :-( wystarczy, że lekko gdzieś się uderzę, a już mam siniaka.. także byłam przygotowana na masakrę.. Mimo smarowania się i tak wyszły..:crazy:

larvunia zdrówka dla Ciebie Kochana.. no musisz iść do rodzinnego i wtedy niech przepisuje jakieś leki.. bo domowymi sposobami raczej tego nie wyleczysz skoro aż tak Cię boli:-( Jak Misia kaszle jeszcze?

Ja dziś siedzę w domu, wczoraj byłam u babci, wyprawiała urodzinki. Sympatycznie.. a dziś pogoda do bani nic się nie chce.

Dobrze Ciasteczko, wyczaiłam taki system karmienia, że Kuba prawie wcale nie budzi się w nocy. Daję mu na śpiku mleko po 21 i o 5:30 i śpi do 9:00.. Po prostu super. Nie to dziecko co kiedyś..
A ja i tak nie mogę spać mimo, że mam okazję.. sama nie wiem dlaczego, myślę o pierdołach zamiast spać i tak mam:dry:wrrr

reklama
Do góry