reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja byłam na jeden dzień... w Niechorzu. Od 10 do 18.00 jakoś :tak: Też wiatr wiał i nie czułam wogóle słońca...
terochę się opaliłam ale na plecach to zjarałam i spać dziś nie mogłąm hehe ;-) Ja nic kasy nie straciłam .. z rodzicami byłam. Ich samochodem i oni obiad serwowali, ale dopiero o 17.00 poszlismy na miasto na obiad, a tak kanapki jedliśmy i też było super :tak:

reklama
witam
ale cimno u nas deszcz pada wrr :wściekła/y:
szykuje pomalu obiadek :tak:

kroma fotki super a ty laska jak sie patrzy :tak: to szybko dojechaliscie na miejsce ile to km z gorzowa ??
larvunia super masz rodzicow hehe przynajmniej pokorzystalas troche :tak:
megi butki fajne ale wysokie troszke jak dla mnie :tak:
Marzenka dawaj jakies fotki z wypadu :tak:

Hej ho :-)

Popijam kawusię, mały zaciesza do zwierzątek na karuzeli, małż pod prysznicem, nie wiem czemu mi jakoś fajnie :-) Może to przez to, że wreszcie jest czym oddychać? Plany na dziś: wieczorem zasnąć ;-) Reszta to słooodkie lenistwo :-)

kroma w dziwnowku tez plaza kamienista co nas bardzo wkurzalo i pelno glonow w morzu dlatego pojechalismy do miedzyzdroi tam o wiele lepiej..a znow w miedzyzdrojach za duzo wiary ale przynajmniej pozwiedzalismy;-)
ja zjaralam sobie dekold :-D
larvunia to super ze za free jechaliscie:tak:
yolanta ale ci dobrze
owca cos tam wrzuce tylko trzeba sie do tego zmotywowac:-D

Owca- od nas z miasta około 190km. Ekspresówką jechaliśmy o 6 rano mało samochodów było, nie staliśmy w korkach. A wracaliśmy tyle samo o 20 wieczorem jechali nad morze i stali w korkach a nasza strona była pusta. Jakbyśmy jechali godzinę później to już korek był z rana o 8.

Lavrunia- no to fajnie miałaś, udało ci się wyjechać w najlepszą pogodę.
Yola- miłego lenistwa.

Ja idę na Batmana do kina.

kroma my wyjechalismy o 8 i stalismy w korku bo wypadek byl chyba zpol godz zeszlo..spowrotem tez korek byl dwa razy godzina stracona ale coz najwazniejsze ze dojechalismy bezpiecznie do domku:-D

reklama
Bylam na flomarku popatrzec ale nic nie znalezlismy..same stare graty ;-)
u nas pochmurno ale nie pada...
teraz miesiwo sie piecze :tak:

Kroma milego wypadu na Batmana :-)
Marzenka to czekam na foty hehe :-)

Do góry