reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej
Udało mi się wymienić buty na inny kolor, teraz jest już git;)
owca- ja wczoraj oglądałam pogodę długoterminową i faktycznie upały będą, no niby!

reklama
Padam bylam na miescie
polazilam ze 3 godz nogi to mnie bola..
w sumie nic fajnego nie kupilam tyle przecen ale te ciuchy jakies takie dziwne tu sa :sorry:
zakupilam tylko japonki sobie i ubranko dla dzidziusia i buciki :tak:
bo dzis siostra m urodzila synka wiec cos trzeba miec dla maluszka :tak:

Dzieciaki wyszly na dwor,ja zrobilam jeszcze bigosik bo miala reszte kapuchy
pozniej na jakies zakupki i bede chyba pomalu pakowala torby :tak:

Blond zdrowka dla malucha,fajnie ze wozek udalo sie opchnac :-)
Megi a to dobrze ze butki wymienili,w sumie powinni bez zadnego ale bo nawet ich nie nosilas..oby bylo cieplo tylko tych waszych burz sie boje ;-)
Ale tu spokoj na forum :-p

hej
bylam dzis u ginka i przy okazji u rodzinnej i dostalam antybiotykli na te moje chyrlanie plus jakies cos na katar i acc na co juz mi kasy nie wystarczrczylo;/ wiec wzielam tylko antybiotyk. mam nadzieje ze dzis kasa wpadnie nie zapeszam na razie...

jeeeaa;] sprzedałam wozek i fotelik udalo mi sie zarobic 250 zl ;] ale fajnie, bo by nie wystarczylo do wyplaty;]

Ostatnia edycja:
Anka super że udało się ci zarobić na czymś kaskę, już jesteś spokojniejsza:)
owca a no ci powiem że ja też nie bardzo lubię burze, zwłaszcza te potężne, boję się jak trzaska:p:sorry: mój za to w oknie zawsze patrzy i zadziwia:-D
Kawkę pijemy z m, dzieciaki ucięły sobie drzemkę, jakoś cicho jest jakby ich nie było...Kurcze na samą myśl o pakowaniu mnie nosi, na prawie 3 tyg poza domem ile czego pozabierać, jest co szykować na naszą czwórkę. A i nie pisałam wam że byłam dzisiaj w lumpku, nowa dostawa była mój jakie polówki sobie zakupił fajne, koszule, do Zuzi super ocieplane dżinsy dostałam będzie miała do przedszkola i małemu też takie fajne spodnie dzinsowe i koszulkę z krótkim rękawem, cała reklamówka prawie i za 59zł:tak:

megi a ja tez bylam tez dzis kolo mojej mamy zamykaja i wysprzedaz bylo wszystko po 2 zl;p kupilam sobie kurtałke cienka czarna i sukienke czarna a co zawsze sie przyda na jakas okazje jak gdzies mnie stary zabierze hahhaah
i 1 taka super ale na mnie ciasna wiec wzielam dla P siostry;]

reklama
Do góry