reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tez sie witam:tak:
blond powiem ci ze nic nie wiem jakos mnie to mniej interesuje wiesz:tak:ale zaraz lukne z czystej ciekawosci co tam sie dzieje
widze ze allegro rzadzi:-D

reklama
Brydzionek :-)

Pielęgniarka ma jakaś dziś przyjść, oho ;-) A ja się chciałam dzieciem pochwalić, że wczoraj wieczorem mi się z brzuszka na plecy przewrócił :-D I to dwa razy z rzędu :-D A ledwo kilka dni temu zaczął stabilnie łepek podnosić :-D

Witam
ja kawe pije za troche jeszcze zmykam na dzialke na chwile i do sklepu a potem pakowanko i w droge
takze bedzie mnie mniej na necie
jak zlapie zasieg to bede kukac ;-) bo na wsi troche ciezko z netem u babci ale u tesciowki jest dobry wiec wpadne w wolnej chwili :-)

Takze do sklikania papa :happy2:

Witam
owca no mnie też solidne pakowanie czeka jutro heh...jeszcze wysprzątam z grubsza chatkę żeby kurzem nie zarosła w końcu nas nie będzie ze 3 tygodnie w sumie, wracamy po 20stym ale którego to nie wiem, okaże się:)
larvunia kolejna fajna rzecz, ty zdolniacho;)
future kurcze ty uważaj na siebie żeby przedwcześnie się nie zaczęło...niech synuś posiedzi jeszcze tam mu dobrze.
yolanta masz zdolnego synusia, szybko chwyta co trzeba:) a pilęgniarka to środowiskowa przyjdzie, zobaczy maluszka, pogada z tobą i pójdzie tak jak u nas chodzi co 3 miesiące aż maluch roku nie skończy. Do nas jeszcze raz przyjdzie mówiła ostatnim razem :tak:

hej.
u mnie położna była raz... bo z gorzowa niby nie miała czym dojechac. tylko dzwonila i se zapiski robiła. ciekawe czy teraz przyjedzie.

spałam do 11 ;)))))))

edit:

yola no to teraz uważaj, przewijaki odpadają, no i moja miala 4 miesiace jak mi się ze spacerówki dołem wyślizgnęła.... o spadnięciu z łóżka nie wspomne ;)
ale nie ma co rozpamiętywać.

aha, nie napisałam wam wczoraj, ze u lekarza się ważyłam i mam znów 1 kilo mniej. już mam -3,5 od początku ciązy. Ale dzidziuś ma się dobrze, trochę już jest gpotowy do wyjścia, ale jeszcze wytrzymamy.

dziś się biorę za pranie fotelika i gondole. znaczy odświeżenie. no i kosz musze odświeżyć i pościelke wyprać.

no i czatuje na jakiś przwijak ze stolikiem, albo taki turystyczny na rurkach, musze kupić. przeglądam na allegro. jeden mi się podoba tylko, ale 189zł, wiec patrze jeszcze, może akurat cos wyskoczy ;)

Larvunia, a stelaż do wanienki oddałaś, czy masz dla mnie? ja odkupie jak masz ;) musze się w końcu wybrać do Ciebie, może uda się w tygodniu, co ty na to??

ej laski a może któraś z was ma przewijak do sprzedania? ale nie tylko nakładke, bo nakładke mam, ale na łóżeczko, a łóżeczka nie bede rozkładać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
No i poszła. Dokładnie tak jak megi pisała, zobaczyła małego pępek, pomierzyła główkę i klatkę i chwilę pogadała. Zapytała czy coś mnie martwi, ale w sumie to dzięki temu forum, jak mnie coś martwi to od razu piszę i mam odpowiedź :-D Stwierdziła, że mały jest duży i wygląda na jakieś 4-4,5 miesiąca, a nie na niespełna 3 :-D No fakt, długi to on jest.
Future - nom, zaczynam bardziej uważać. Przewijam go dalej na przewijaku, ale już nie odchodzę nawet na pół kroku od niego, bo z plecków też kombinuje jak tu się przewrócić, chociaż to mu jeszcze nie wychodzi.

Położna u mnie była 3 albo 4 razy, co tydzień, po urodzeniu Krasnala. A pielęgniarka teraz i mówiła, że sporadycznie jeszcze odwiedzi. Dobrze, że dzwoni, bo u nas nie ma domofonu :-D

Do góry