reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka

moje śpią, od rana rozrabiały, a ja wysyłam cv, ale jakoś bezskutecznie, mało odzewu :-(.

u mnie położna była z dwa razy i jeszcze 3 razy środowiskowa, sprawdzić czy dzieci są zdrowe i jak się rozwijają.

kroma- rozsyłaj w koncu skads sie odezwa 3 mam kciukasy. Jatez bym sie polozyla spac ale nie ma lekko trzeba pracowac;/ rano sprzatanie zakupy potem biegsuiem naobieralam ziemkniakow co by mieli na obiad i do pracy ehh

My wróciliśmy ze sklepu, byliśmy w biedronce dostałam do małego pieluchy DADA w promocji wielka paka/karton 106 szt za 49,90 i zaraz 2 kartony wzięliśmy więc na jakiś czas spokój:tak:

ja tez widzialam dzisiaj ta promocje ale nie mialam jak sie zabrac z tym a buuu w sumie to bym juz chiala tych pieluch nie kupowac ale moj lejek uparcie leje w gacie. Wola sisi biegnie do kibelka posiedzi posiedzi wyjdzie i leje w gacie ehhh

reklama
hej.
Larvunia, a stelaż do wanienki oddałaś, czy masz dla mnie? ja odkupie jak masz ;) musze się w końcu wybrać do Ciebie, może uda się w tygodniu, co ty na to??

oddałam Marcie... wogóle dużo rzeczy jej już oddałam, bo nie przychodziłaś... a ja nie bedę się narzucać ;-)
W czwartek znowu mnie nie będzie... no ale możesz próbować się zgrać. Wcześniej nie chciałaś się wdrapywać a teraz co chcesz urodzić mi na piętrze?? :-D

...ja dopiero z g-wa wróciłam. Misia padła a Fruciu na dworze...
sąsiedzi zaraz się wbijają.. mój im kompa naprawiał pare razy i z flachą przychodzą.... ciekawe do której będą siedzieć... bo ja coś skapciała jestem przy samych paluszkach będą siedzieć, nie mam dziś weny na rozstawianie stołu.... ;-)

Do góry